Agriturismo i Marcigliana i Lazio

Agriturismo Fonte di Papa

Bianca, Blu og Rossas terrasser Azzurros terrasse
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Et landsted med svømmebasseng og ferieleiligheter på dagsbasis kun 20 km fra Peterskirken - trenger vi å si mer? Nydelige Agriturismo Fonte di Papa ligger i grønne omgivelser og frister med private terrasser til leilighetene, rideskole og gangavstand til nærmeste spisested.

Praktiske avstander

Selv om dere bor i en egen leilighet med kjøkken er det nok ikke usannsynlig at dere vil ut og spise et par kvelder i løpet av ferien. Heldigvis ligger det en restaurant/pizzeria ved siden av Agriturismo Fonte di Papa så dere kan ta et glass vin uten å bekymre dere for kjøreturen hjem. Denne restauranten er åpen fredag-lørdag-søndag. Nærmeste by er Monterotondo, omtrent 5 km unna, mens nærmeste supermarked er kun 1,5 km unna. I Monterotondo kan dere ta toget direkte til Roma (togstasjonen er kun 2,5 km fra Fonte di Papa), en tur som kun tar en liten halvtime og siste hjemreise er i 23:00-00:00-tiden (toget passerer faktisk kun 300 meter fra Fonte di Papa).

Les mer om Agriturismo Fonte di Papa

Svømmebasseng og lekker hage

Agriturismoens uteområder byr på eksotiske og hundreårige trær, og i et hjørne av hagen finner dere det ovale svømmebassenget - ikke det største av sin sort, men 130 cm dypt og en avkjølende oase midt i det grønne. Lengre bak ligger rideskolen med åpne innhengninger og ridebaner, og dere kan ta ridetimer (mot tillegg). Det er ikke mulig å ta med egne kjæledyr hit da stedet har hester og to frittgående hunder - som for øvrig er snille som lam. NB: I helgene kan det hende det arrangeres private arrangementer i stedets bankettsal som ligger i et separat bygg. På disse dagene kan bassenget være opptatt en stund.

Innbydende leiligheter med terrasse

Stedets fire leiligheter ligger alle i første etasje og har et privat, møblert uteområde. Utover det har stedet også noen overnattingsmuligheter uten uteområde som In-Italia har valgt å ikke formidle. Leilighetene har tilgang til en felles grill i hagen og et felles vaskeri.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å bestille ferieovernattingene deres her.

Leilighetene på Agriturismo Fonte di Papa

Studioleilighet m. balkong/terrasse

Denne leiligheten ligger i første etasje med direkte adgang til en stor og hyggelig møblert terrasse med blomster og utsikt over hagen. Naboterrassen tilhører vertene selv. Azzurro er en studioleilighet med hems, og består av en stue med kjøkkenkrok (mikrobølgeovn, brødrister, kjøleskap, 2 gassblusser), spiseplass, dobbel sovesofa, hems med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Leiligheten er utstyrt med satelitt-tv og Wi-Fi (mot tillegg) som har best dekning i uteområdene.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Fonte di Papa

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Fonte di Papa som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Fonte di Papa. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Agriturismo Fonte di Papa

Bedømmelse av Agriturismo Fonte di Papa

Les mer

Vel-innredet leilighet og koselig basseng

Les mer
 
search map