Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Santa Cristina

Domitilla Sveva
 
Villa Santa Cristina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Santa Cristina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Magliano Sabina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Santa Christina er et stort og flott hus som ligger i bakkene mellom Lazio og Umbria ca. 7 km fra byen Magliano Sabina. Fra villaen ser dere dalen nedenfor og de vinmark-kledde åsene prydet med spredte olivenlunder. Det er heller ikke uvanlig å se en flokk sauer beite på de omliggende markene, men villaens hage er inngjerdet så dere slipper å få besøk av nysgjerrige ulldotter.

Lei hele villaen med basseng og sportsbane

Villaen er en tomannsbolig fordelt på to etasjer. Dersom dere vil leie hele huset er det rikelig med plass til 16 personer i begge stuene, og kjøkkenet er velutstyrt i begge leilighetene. Hvis dere leier halve huset deler dere svømmebassenget i hagen, men ellers har dere en egen del av huset helt for dere selv. Svømmebassenget er for øvrig 14 x 7 meter stort med en dybde som varierer fra 1,20 til 1,40 meter. Ca. 100 meter fra huset, på andre siden av en lite trafikkert vei, kan dere benytte dere av gårdens sportsbane (kan brukes som både fotball- og tennisbane). Villaene som er uten navn kan bli en av de fire.

Leilighetene tilhører Tenuta Santa Cristina, som har totalt fire villaer i området. Fordelen ved å tilhøre en Tenuta er at du kan spille tennis, bordtennis eller fotball her, ettersom du fritt kan bruke gårdsplassen på gården (kan brukes til tennis eller som et lite fotballbane), som ligger på den andre siden av den (svært lite) travle veien, en avstand på ca 200 meter fra huset selv. En annen fordel er at de har concierge-tjeneste og kan bistå med ulike utflukter som vinsmaking, matlagingskurs, innganger, osv.

Les mer om Villa Santa Cristina

Leilighet Domitilla med 8 soveplasser:
- Leiligheten Domitilla er fordelt på 2 etasjer. I første etasje finner dere et kjøkken med stor komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin, en stue med satelitt-tv, CD/DVD-spiller og peis, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj (egnet til bevegelseshemmede gjester). I andre etasje er det et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett og badekar, et soverom med to enkeltsenger og eget bad med toalett og dusj, og enda et soverom med to enkeltsenger og eget bad med toalett og badekar. Fra stuen har dere utgang til en deilig terrasse med bord og stoler, samt utsikt over vinmarkene og dalen.

Leilighet Sveva med 8 soveplasser:
- Leiligheten Sveva er fordelt på 2 etasjer og er lik naboleiligheten Domitille. Den eneste forskjellen er at badet ik første etasje ikke er utstyrt for bevegelseshemmede gjester. Leiligheten Svevas første etasje består av et kjøkken med stor komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin, en stue med satelitt-tv, CD/DVD-spiller og peis, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj. I andre etasje er det et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett og badekar, et soverom med to enkeltsenger og eget bad med toalett og dusj, og enda et soverom med to enkeltsenger og eget bad med toalett og badekar. Fra stuen har dere utgang til en deilig terrasse med bord og stoler, samt utsikt over vinmarkene og dalen.

Villarn er i tillegg utstyrt med sentralvarme og internettilgang (disse tjenestene kan benyttes mot betaling). Ved ankomst finner dere en "velkomstkurv" med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, kaffe, te og syltetøy, så dere slipper å dra inn til byen og handle med en gang dere har kommet dere på plass (nærmeste dagligvarehandel ligger ca. 7 km unna).

Villaene på Villa Santa Cristina

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Santa Cristina

Les personlige anmeldelser av Villa Santa Cristina som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Santa Cristina. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Fantastisk beliggenhet

Flott beliggenhet, fantastisk utsikt fra eiendommen og et stort og velfungerende bassenge. Området er utenfor den normale masseturismen. Det er omgitt av italienske bønder og lokalbefolkningen og noen få turister. Alt i alt en flott opplevelse å være i huset og området.

Les mer

Bedømmelse av Villa Santa Cristina

Les mer
 
search map