Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pergola
 
Villa Mary er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Mary er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Magliano Sabina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Landlig beliggenhet kan være helt fantastisk, samt er et opphold som ofte preges av fred og ro. Men baksiden kan være at du må kjøre litt før du kommer til shopping og folkeliv. Fra Villa Mary har du imidlertid ikke så langt til nærmeste kjøpssted, det er ca. 6 km, men du trenger tilgang til en bil.

Du har egen hage med basseng

Til det fine huset er det en privat hage med vakre cypresser og oliventrær samt en pergola med bord og stoler hvor du kan nyte hyggelige kvelder med noe godt på grillen. I hagen er det et privat basseng med solsenger og parasoller (ca. 30 m fra huset) hvor du kan sole deg og bade hvor mye du vil uten å bli forstyrret av andre.

Villa Mary tilhører Tenuta Santa Cristina, som har totalt fire villaer i området. Fordelen ved å tilhøre en Tenuta er at du kan spille tennis, bordtennis eller fotball her, ettersom du fritt kan bruke gårdsplassen på gården (kan brukes til tennis eller som en lite fotballbane), som ligger på den andre siden av den (svært lite) travle veien, en avstand på ca. 200 meter fra selve huset. En annen fordel er at de har concierge-tjeneste og kan bistå med ulike utflukter som vinsmaking, matlagingskurs, innganger, osv.

Les mer om Villa Mary

Villan har privat basseng:
- Villaen er delt inn i to etasjer og kan huse opptil 8 senger. I første etasje er det en stor stue med satellitt-TV og CD/DVD-spiller og peis, kjøkken med stor komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin, soverom med to enkeltsenger og bad med toalett og bad. Fra stuen er det en utgang til den store pergola hvor det er bord og stoler.

I andre etasje er det et soverom med dobbeltseng, eget bad med toalett og badekar, to soverom med to enkeltsenger i hver og bad med toalett og dusj. Villaen er utstyrt med sentralvarme og internett (disse kan brukes mot betaling)

En velkomstpakke

Ved ankomst vil du motta en liten "velkomstkurv" med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, te, kaffe og syltetøy. En fin gest som betyr at du ikke trenger å dra inn i byen første dag.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Mary

Les personlige anmeldelser av Villa Mary som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Mary. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Villa Mary

Les mer

Bedømmelse av Villa Mary

Les mer
 
search map