Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Mary

Pergola
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Landlig beliggenhet kan være balsam for sjelen med ro, fred og utsikt - den eneste baksiden er at det er et stykke til nærmeste innkjøpsmuligheter (ca. 7 km), men det er ikke noe problem så lenge dere har bil.

Nyt feriedagene i hagen

Villaen har en stor hage med sypresser og oliventrær, samt en vakker pergola med bord og stoler til hyggelige grillkvelder. I hagen finner dere også et lekkert svømmebasseng på 12 x 5 meter (dybde variere fra 1,20 til 1,40 meter), og på andre siden av den rolige veien (ca. 200 m) kan dere benytte dere av gårdens sportsbane - enten det er tennis eller fotball som frister mest.

Les mer om Villa Mary

Villa med 8 soveplasser:
- Villaen er fordelt på to etasjer og har i alt 8 soveplasser. Første etasje består av en romslig stue med satelitt-tv, dvd-spiller, cd-spiller og peis, et kjøkken (stor komfyr, oppvaskmaskin, vaskemaskin), et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og badekar. Fra stuen er det utgang til den store pergolaen med bord og stoler.

Villaen er i tillegg utstyrt med sentralvarme og internettilgang (begge kan benyttes mot betaling). Ved ankomst får dere en "velkomstkurv" med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, te, kaffe og syltetøy så dere slipper å reise de 7 km inn til byen på ankomstdagen.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Laurentia

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Anbefalinger for deg

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Villa La Paiola

Vicosjøen, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lazio

search map