Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Villa Laurentia ligger i fredfulle omgivelser på en bakketopp, omgitt av vinmarker og olivenlunder med utsikt mot Monte Soratte i det fjerne.

Forelsk dere i hagen

Villaen har en stor hage med tilhørende terrasse, grill og et svømmebasseng på 12 x 5 meter (dybde varierer fra 1,20 til 1,40 meter). Gårdens sportsbane gir dere et ypperlig utgangspunkt for elleville fotball- og tennisturneringer, og den ligger bare 100 meter unna på andre siden av den rolige veien.

Les mer om Villa Laurentia

Villa med 8 soveplasser:
- Villaen er fordelt på to etasjer og har totalt 8 soveplasser. Første etasje består av en stor stue med satelitt-tv, dvd/cd-spiller og peis, et kjøkken med stor komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj (egnet til bevegelseshemmede gjester), samt utgang til en overbygd terrasse med bord og stoler.

Andre etasjen har et soverom med dobbeltseng og tilhørende bad med toalett og badekar, et soverom med to enkeltsenger og tilhørende bad med toalett og dusj, samt enda et soverom med to enkeltsenger og tilhørende bar med toalett og badekar.

Villaen er dessuten utstyrt med sentralvarme og internettilgang (disse tjenestene kan benyttes mot betaling), og ved ankomst finner dere en "velkomstkurv" fylt med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, te, kaffe og syltetøy, så dere slipper å måtte reise inn til byen på ankomstdagen (ca. 7 km unna).

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Anbefalinger for deg

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Liguria

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Liguria

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lazio

search map