Villa i Magliano Sabina i Lazio

Villa Laurentia

 
Villa Laurentia er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Laurentia er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Magliano Sabina her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Laurentia ligger i fredfulle omgivelser på en bakketopp, omgitt av vinmarker og olivenlunder med utsikt mot Monte Soratte i det fjerne.

Hage, basseng og aktiviteter

Til villaen er en privat stor hage med tilknyttet terrasse, grill og et fint basseng på 12 x 5 meter som er 1,20 til 1,40 meter dyp. Bassenget med solsenger og parasoll ligger ca. 30 m fra villaen.

Villaen tilhører Tenuta Santa Cristina, som har totalt fire villaer i området. Fordelen ved å tilhøre en Tenuta er at du kan spille tennis, bordtennis eller fotball her, ettersom du fritt kan bruke gårdsplassen på gården (kan brukes til tennis eller som et lite fotballbane), som ligger på den andre siden av den (svært lite) travle veien, en avstand på ca. 100 meter fra huset selv. En annen fordel er at de har concierge-tjeneste og kan bistå med ulike utflukter som vinsmaking, matlagingskurs, innganger, osv.

Les mer om Villa Laurentia

Villa med privat basseng:
- Villaen er fordelt på to etasjer og har totalt 8 soveplasser. Første etasje består av en stor stue med satelitt-tv, dvd/cd-spiller og peis, et kjøkken med stor komfyr, oppvaskmaskin og vaskemaskin, et soverom med to enkeltsenger og et bad med toalett og dusj (egnet til bevegelseshemmede gjester), samt utgang til en overbygd terrasse med bord og stoler.

Andre etasje har et soverom med dobbeltseng og eget bad med toalett og badekar, et soverom med to enkeltsenger med eget bad med toalett, dusj og et soverom med to enkeltsenger med eget bad med toalett og dusj. Villaen er utstyrt med sentralvarme og internett (disse kan brukes mot betaling).

En velkomstpakke

Ved ankomst vil du motta en liten "velkomstkurv" med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, te, kaffe og syltetøy. En fin gest som betyr at du ikke trenger å komme inn i byen din første dag.

Villaen er dessuten utstyrt med sentralvarme og internettilgang (disse tjenestene kan benyttes mot betaling), og ved ankomst finner dere en "velkomstkurv" fylt med melk, vann, vin, olje, smør, brød, egg, kjeks, salt, sukker, te, kaffe og syltetøy, så dere slipper å måtte reise inn til byen på ankomstdagen (ca. 7 km unna).

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Laurentia

Les personlige anmeldelser av Villa Laurentia som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Laurentia. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Laurentia

Bedømmelse av Villa Laurentia

Les mer

Bedømmelse av Villa Laurentia

Les mer

Bedømmelse av Villa Laurentia

Les mer
 
search map