Agriturismo i Lanuvio i Lazio

Agriturismo La Meridiana

Classic-rom Superior-rom
 
Agriturismo La Meridiana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo La Meridiana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lanuvio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Stedet er det perfekte valget for deg, om du søker etter en ferie på landet, men samtidig nært på Roma og kysten, eller for deg som har behov for en enkel overnatting i forbindelse med en flyavgang til og fra Romas flyplass. Du bor til og med gode velinnredet rom med aircondition.

Ny fasiliteter som egen restaurant og basseng

på gråden finner du et fint utvalg av diverse fasiliteter, som du kan benytte deg av. Egen restaurant, som serverer lokale retter i et fargerikt og innbydende lokale og stor parklignendne hage fult av sitrus frukter og oliventrær. I hagen finner man et herlig svømmebasseng (10 x20 m som varierer på dybde) med solterrasse hvor det er solsenger, sitteplasser og parasoller. Her finner man også et skifterom. I et annet hjørne finner man en stor og stabil lekeplass med klatrestativ, husker og sklie. For de litt større barna finnes det en tennisbane (mot betaling) og fotballbane i et nokså profesjonnelt anlegg i den motsatte enden av hagen, vekk fra hovedhuset. Det er ikke å glemme at de også har et stort sjakkspill man kan spile med her også samt de mange koselige og skyggefulle sitteplassene du kan benytte deg når solen steker aller mest.

Les mer om Agriturismo La Meridiana

Egen produksjon

Gården produserer sin egen olivenolje, vin og grønnsaker samt fruktmarmelade som alle kan kjøpe i den lille gårdsbutikken du finner i hagen. Mot forespørsel er det mulig å få arrangert vinsmaking fra gårdens viner. Hele gården er inngjeret, noe som gjør det velegnet for familier med små barn. Her kan barna leke fritt ute selvom det er en landvei som går foran huset. Her finner man også en stor parkeringsplass.

Naturlandskap og middelalderbyer i nærheten

Nærmeste by er Lanuvio (ca. 2 km) som kan sees fra gården, ettersom den ligger opphøyd i horisonten. Nærmeste togstasjon finner man i motsatt retning i Campoleone (ca. 2 km). Derfra kommer man seg samtidig til Romas historiske kjerne, når kjøretiden kun er 20 minutter. Innenfor en radius av ca. 12 km finner man dessuten vindistriktet Frascati, som er kjent for sine gode hvitviner av samme navn. Man finner også Castel Gandolfo, som er kjent for å være pavens sommerresidens, og i samme radius finner man en god golfbane. Vi kan anbefale Castel Romano Outlet, som ligger omtrent 20 km derfra, om man han seriøse shoppingbehov.

Rommene på Agriturismo La Meridiana

Dobbeltrom Classic

Disse 7 rommene er innredet i landlig stil og har aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, flatskjerm-tv, oppbevaringsboks og bad med toalett, dusj og hårføner. I ett av disse rommene er det plass til 1 ekstra soveplass. 1 Classic-rom og 1 Superior-rom er sammenkoblet, noe som er en god løsninger for familier.

Dobbeltrom Superior med terrasse

Disse 2 rommene er både romslige og velinnredet i landlig stil samt utstyrt med aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, flatskjerm-tv, oppbevaringsboks, og bad med toalett, dusj og hårføner. Dobbelsengen er en stor madrass, så man kan ikke dele inn i to separate senger. I begge disse rommene er det plass til 1 ekstra oppredning. Diise rommene har stor, privat terrasse med utsikt til landskapet, og er litt større enn Classic-rommene. 1 Classic-rom og 1 Superior-rom er sammenkoblet, noe som er en god løsning for familier.

Sjul teksten
 
 
search map