Agriturismo i Lanuvio i Lazio

Agriturismo La Meridiana

Classic-rom Superior-rom
 
Agriturismo La Meridiana er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo La Meridiana er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lanuvio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Stedet er det perfekte valget for deg, om du søker etter en ferie på landet, men samtidig nært på Roma og kysten, eller for deg som har behov for en enkel overnatting i forbindelse med en flyavgang til og fra Romas flyplass. Du bor til og med gode velinnredet rom med aircondition.

Ny fasiliteter som egen restaurant og basseng

på gråden finner du et fint utvalg av diverse fasiliteter, som du kan benytte deg av. Egen restaurant, som serverer lokale retter i et fargerikt og innbydende lokale og stor parklignendne hage fult av sitrus frukter og oliventrær. I hagen finner man et herlig svømmebasseng (10 x20 m som varierer på dybde) med solterrasse hvor det er solsenger, sitteplasser og parasoller. Her finner man også et skifterom. I et annet hjørne finner man en stor og stabil lekeplass med klatrestativ, husker og sklie. For de litt større barna finnes det en tennisbane (mot betaling) og fotballbane i et nokså profesjonnelt anlegg i den motsatte enden av hagen, vekk fra hovedhuset. Det er ikke å glemme at de også har et stort sjakkspill man kan spile med her også samt de mange koselige og skyggefulle sitteplassene du kan benytte deg når solen steker aller mest.

Les mer om Agriturismo La Meridiana

Egen produksjon

Gården produserer sin egen olivenolje, vin og grønnsaker samt fruktmarmelade som alle kan kjøpe i den lille gårdsbutikken du finner i hagen. Mot forespørsel er det mulig å få arrangert vinsmaking fra gårdens viner. Hele gården er inngjeret, noe som gjør det velegnet for familier med små barn. Her kan barna leke fritt ute selvom det er en landvei som går foran huset. Her finner man også en stor parkeringsplass.

Naturlandskap og middelalderbyer i nærheten

Nærmeste by er Lanuvio (ca. 2 km) som kan sees fra gården, ettersom den ligger opphøyd i horisonten. Nærmeste togstasjon finner man i motsatt retning i Campoleone (ca. 2 km). Derfra kommer man seg samtidig til Romas historiske kjerne, når kjøretiden kun er 20 minutter. Innenfor en radius av ca. 12 km finner man dessuten vindistriktet Frascati, som er kjent for sine gode hvitviner av samme navn. Man finner også Castel Gandolfo, som er kjent for å være pavens sommerresidens, og i samme radius finner man en god golfbane. Vi kan anbefale Castel Romano Outlet, som ligger omtrent 20 km derfra, om man han seriøse shoppingbehov.

Rommene på Agriturismo La Meridiana

Dobbeltrom Classic

Disse 7 rommene er innredet i landlig stil og har aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, flatskjerm-tv, oppbevaringsboks og bad med toalett, dusj og hårføner. I ett av disse rommene er det plass til 1 ekstra soveplass. 1 Classic-rom og 1 Superior-rom er sammenkoblet, noe som er en god løsninger for familier.

Dobbeltrom Superior med terrasse

Disse 2 rommene er både romslige og velinnredet i landlig stil samt utstyrt med aircondition, minibar, gratis Wi-Fi, flatskjerm-tv, oppbevaringsboks, og bad med toalett, dusj og hårføner. Dobbelsengen er en stor madrass, så man kan ikke dele inn i to separate senger. I begge disse rommene er det plass til 1 ekstra oppredning. Diise rommene har stor, privat terrasse med utsikt til landskapet, og er litt større enn Classic-rommene. 1 Classic-rom og 1 Superior-rom er sammenkoblet, noe som er en god løsning for familier.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo La Meridiana

Les personlige anmeldelser av Agriturismo La Meridiana som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo La Meridiana. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo La Meridiana

En helt nydelig sted - Veldig Italia

Vi kom til dette fantastiske stedet på en søndag. Før vi ankom ble vi fortalt at kjøkkenet var stengt. Men vertinnen i huset lagde oss en middag - uforglemmelig god. Virkelig italiensk kjøkken.
Området er godt bevarte og vakkert.
Rommene var ganske stor og fint holdt.
Bare: frokosten bør forbedres. Samarbeid med skandinavisk - det er et must!
Den lokale bakeren har friskt og mykt brød - vennligst bruk den.

Les mer

Vakkert sted

Deilig gård der alt er i perfekt stand. Vi hadde rom med deilig, stor terrasse og egen inngang, noe som var deilig. Eierne er veldig hyggelige og imøtekommende, og vi nøt oppholdet vårt veldig. Da vi ankom på en søndag var det et hav av mennesker her fordi de arrangerer alt fra søndagslunsj til familiefester på stedet. Men dette er kun i helgene - resten av uken var det fredelig og vi følte nesten at vi hadde hele stedet for oss selv. Dessverre er det ikke alle kvelder man kan spise på stedet, noe vi ellers hadde håpet på - men det er utmerkede restauranter i området. Alt i alt et deilig opphold med vår og solskinn :-)

Les mer

Perfekt beliggenhet

Veldig velstelt anlegg. Det var tre store selskaper der da vi kom, men vi fikk fortsatt en fin og personlig service. Vidunderlig mat til svært god pris. Perfekt beliggenhet nært flyplassen og Roma.

Lager egen olivenolje i verdensklasse.

Les mer

Fantastisk atmosfære, mat og ren luksus

For en billig penge bor man rett syd for Roma, på et nærmest 5-stjerners hotell med fanastisk atmosfære, omgivelser med stort svømmebasseng, fine rom og mye god lokal mat og vin. Utrolig hyggelig behandling av familie og personale som forvalter det hele.

Les mer

Vakker idyll med fantastisk service

Agriturismo La Meridiana var akkurat det vi lette etter når vi ville bo noen dager på en vingård i Italia. Herlig idyll med fantastiske marker i et fantastisk landskap. Vi synes stedet var superkoselig og personalet og servicen er hvis mulig enda bedre. Kjempegod italiensk mat med ferske råvarer fra nærområdet laget etter egne oppskrifter, og egenprodusert vin til. Vi lå ved bassenget, vandret rundt i oliven- og vinmarkene og tok oss en espresso på egen veranda.
Noe man burde tenke på er at mandag er deres fridag, så restauranten med mer er stengt. Tilgang på bil er derfor å anbefale. Det hadde vi ikke, men takket være deres fantastiske servicenivå lagde de to måltider til oss likevel...
Vi gir våre varmeste anbefalinger til La Meridiana hvis manvil ha noen rolige dager i ro og fred på en italiensk vingård med god mat og drikke. Vi bodde på superiorrom med egen veranda.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo La Meridiana

Hyggelig opphold i en behagelig ramme og godt arrangert. Teamet er svært tilgjengelig og responsive. Rommet med en terrasse er et pluss.

Les mer
 
search map