Feriehus og hoteller i Lanuvio

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Lanuvio er en by som ligger i en høyde og herfra kan du nyte en helt fantastisk utsikt til landskapet mot fjellene i bakgrunnen og på de mest skyfrie dagene kan se ut til San Felice Circeo. I denne lille bysentrum har en godt utvalg av spisesteder (ca. 6-8 forskjellige), ellers finner man noen kaféer og butikker.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Her er du heldig for det er lett å finne parkeringsplass tett ved byen. Byen har ingen spesiell lang historie, da den under Andre Verdenskrig, ble så hardt rammet og nesten pulverisert av de Alliertes styrker, som bombet både fra havet og luften. Til gjengjeld råder den over noen få fine tårn og flere nyere bygninger.

Les mer om Lanuvio

Utflukter her og i området

Byen ligger som beskrevet i vakre omgivelser og kun 30 km sydøst for Roma. Man kan lett og raskt komme seg til Piazza Navona, Campo de Fiori og Colosseum fra Campoleone (ca. 4 km). En togreise som kun tar ca. 20 minutter. Innen en grei avstand finner man dessuten vindistriktet Frascati som er kjent for sine hvitviner av samme navn. Også statlige villaer som Villa Aldobrandini (med sin enestående nydelige hage og park), og Villa Falconieri (som rommer noen freskomalerier som er verdt å se), disse ligger også opplagte som utfluktsmål i området. Her finner du også Castel Romano Outlet som befinner seg 20 km fra Lanuvio, om man er interessert i noen timer med shopping.

Sjul teksten
 
 
search map