Hotell i Grottaferrata i Lazio

Park Hotel Villa Grazioli

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Vin og jordbær er en god kombinasjon

Ja, jeg kunne lett fortsette listen over vakre småbyer, og kjenner du Roma og samtidig er glad i jordbær, er det stor sannsynlighet for at du har besøkt byen Nemi før. Den er kjent for sine skogsbruk, men også fordi den danske journalisten Ulla Kampmann i mange år hadde en restaurant i byen.

Historiens vingesus

Nemi ligger veldig naturlig ved Nemisjøen, ikke langt derfra ligger Albano og byen Castel Gandolfo. Det er her paven har sitt sommerpalass, og nå skal jeg fortelle deg en historie. I 1580 var det en kardinal som heter Antonio Carafa, han hadde et ivrig ønske om å trekke seg tilbake i herskapelige omgivelser når han ikke oppholdt seg i Vatikanet. Da Castel Gandolfo var reservert paven, bestemte han seg for å bygge et palass for seg selv i nærheten og det ble Villa Grazioli.

Les mer om Park Hotel Villa Grazioli

En flott beliggenhet

Historien om Villa Grazioli er lang og komplisert, jeg skal spare deg for alle detaljene og bare konstatere at den gamle, vakre herregårdsvillaen i dag er blitt omgjort til et ikke mindre herskapelig hotell som heter Park Hotel Villa Grazioli. Plasseringen er velvalgt med flott utsikt mot Roma, som tiltrekker seg besøkende fra hele verden, samt mange italienere velger å feire bryllup i disse omgivelsene - og jeg forstår dem godt, fordi de gamle husene også reflekterer storheten i antikken.

Gode utfluktsmuligheter i nærheten

I dag har alle mulighet til å feriere i disse herskapelige omgivelsene, og hva vil være mer åpenbart enn å kombinere en avslappende ferie i det vakre landskapet med en byferie i Roma. Ja, du kan også ta toget fra Frascati direkte til Roma sentrum, så du unngår å måtte kjøre inn i byen med bil. Er du interessert i vin - er de små vinbyene som Frascati også et opplagt besøksmål. Hvis du er historisk interessert, kan du besøke Romas gamle havneby Ostia Antica på en fantastisk dagstur. Er du ute etter en avslappende dag, kan du nyte en av de komfortable solsenger ved svømmebassenget med en kul forfriskning og en god bok i hånden. Når mørket faller på, kan du nyte middagen under den mørke stjernehimmelen, bedre kan det ikke bli.

Bo komfortabel med stilen

På Park Hotel Villa Grazioli er det 62 rom i forskjellige kategorier som er delt inn i tre forskjellige bygninger i den store parken, noen av dem ligger i selve hovedbygningen. Rommene er ikke så store, men de er pent og komfortabelt innredet, hvor alle har aircondition, wi-fi, satellitt-TV, minibar og bad med dusj eller badekar og hårføner.

Les om rommene på Park Hotel Villa Grazioli

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Park Hotel Villa Grazioli

Les personlige anmeldelser av Park Hotel Villa Grazioli som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Park Hotel Villa Grazioli. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Park Hotel Villa Grazioli

Flott hotell med fin beliggenhet.

Hotell med god service, god mat, hyggelig restaurant og en meget pent laget frokost.

Les mer

Bedømmelse av Park Hotel Villa Grazioli

Les mer

Bedømmelse av Park Hotel Villa Grazioli

Les mer
 
search map