Anmeldelser av Hotel Verdeborgo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Verdeborgo

Les personlige anmeldelser av Hotel Verdeborgo som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Verdeborgo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Verdeborgo - er verdt et besøk

Nydelig gjestfrie verter som hele tiden prøver å hjelpe deg med opplevelser ute og lager kulinariske overraskelser til middag. Prøv spesielt pizzaen deres, de er super. Autentiske rom - ikke luksus, men har alt det grunnleggende og nødvendige. Omgivelsene er super koselige med en nydelig hage hvor du kan sitte helt rundt huset. Så et absolutt bemerkelsesverdig sted med en nydelig atmosfære for en fin ferie.

Grottaferrata som feriedestinasjon

Roma er en nydelig by - bare for mange turister, så hvis du ikke liker det, er det mange muligheter sør for Roma. Blant annet byene Nemi, Tivoli, Castel Gandolfo, Arricia med fler. Det er mange gamle historiske bygninger, så hvis du liker det, les deg opp for å få mest mulig ut av ditt opphold.
Det anbefales å "kjøre" bil ut til landet og deretter finne en agriturismo. Vi søkte og falt tilfeldigvis på et lokalt spisested over Agriturismo Relais Nadyne, hvor vi bad verten om å overraske oss med lokale retter. Det ble virkelig en deilig opplevelse, hvor vi ble bortskjemt og så bare € 120 inkl. drinker, 12 forretter, 3 pasta retter og 2 hovedretter, samt dessert (på deling) for 4 personer. ....

Hotel Verdeborgo
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
Frokosten
 
Selve overnattingen på Hotel Verdeborgo
Dobbeltrom
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
Restaurant
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mars 2018
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversatt fra dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Cacciani

Frascati, Lazio

Anbefalinger for deg

Populært i Lazio

search map