Hotell i Grottaferrata i Lazio

Hotel Verdeborgo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i Castelli Romani

Hotel Verdeborgo ligger midt i en stor, deilig grønn hage med flere hundre år gamle trær. Hotellet er en del av et herskapshus fra det 19. århundret, ca. 18 km sør for Roma. Med bil tar det ca. 5 minutter å komme seg fra hotellet til jernbanestasjonen i Frascatti, der du kan ta tog direkte til Romas sentralbanestasjon eller du kan velge å dra til metrostasjonen Anagnina. Hotel Verdeborgo er med andre ord det perfekte stedet for deg som gjerne vil bo i grønne omgivelser, men fortsatt tett på Roma. Sentrum av Grottaferrata ligger et par kilometer fra hotellet.

Her vil du føle deg som hjemme

Hotel Verdeborgo er et godt sted hvis du et avslappet opphold omgitt av naturen. Hotellet er fint både hvis du er på ferie og hvis du er på forretningsreise, og hotellet har også rom som kan brukes til møter. Offisielt har hotellet tre stjerner, men den deilige hagen og den vakre arkitekturen sammen med den gode servicen og varme mottakelsen gjør at det føles som mer. Atmosfæren her er fredelig, klassisk og uformell, noe som gjør at du raskt kommer til å føle deg som hjemme.

En perle av en hage

Hotellets største pluss er utvilsomt hagen og terrassen, og i sommersesongen serveres frokosten utenfor når været tillater det. Så her har du muligheten til å begynne dagen med en kopp morgenkaffe i det fri mens du nyter fra hagens blomster og trær.
Hotellet har også en restaurant som heter Il Cavallino in Villa. Her serveres det retter fra det romerske kjøkken basert på ferske, lokale produkter, men også hjemmelagde pizzaer - noe som tiltrekker mange lokale. Også her er det mulig å nyte maten midt i den deilige hagen. Baren innenfor byr på drinker og letter snacks. Hvis du kommer i bil er det gratis parkering på hotellet. Ankommer du med tog til Frascatti kan du kontakte resepsjonen for gratis transport til hotellet. Wi-Fi er gratis og finnes over alt på hotellet.

Les mer om Hotel Verdeborgo

Rom og leiligheter i klassisk stil

Hotel Vederborgo har i alt 15 rom i forskjellige kategorier og en enkelt leilighet. Rommene er pent innredet og har som minimum gratis Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, minibar, safe og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Elaia Garden Hotel

Sperlonga, Lazio

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Populært i Lazio

search map