Hotell i Grottaferrata i Lazio

Hotel Verdeborgo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i Castelli Romani

Hotel Verdeborgo ligger midt i en stor, deilig grønn hage med flere hundre år gamle trær. Hotellet er en del av et herskapshus fra det 19. århundret, ca. 18 km sør for Roma. Med bil tar det ca. 5 minutter å komme seg fra hotellet til jernbanestasjonen i Frascatti, der du kan ta tog direkte til Romas sentralbanestasjon eller du kan velge å dra til metrostasjonen Anagnina. Hotel Verdeborgo er med andre ord det perfekte stedet for deg som gjerne vil bo i grønne omgivelser, men fortsatt tett på Roma. Sentrum av Grottaferrata ligger et par kilometer fra hotellet.

Her vil du føle deg som hjemme

Hotel Verdeborgo er et godt sted hvis du et avslappet opphold omgitt av naturen. Hotellet er fint både hvis du er på ferie og hvis du er på forretningsreise, og hotellet har også rom som kan brukes til møter. Offisielt har hotellet tre stjerner, men den deilige hagen og den vakre arkitekturen sammen med den gode servicen og varme mottakelsen gjør at det føles som mer. Atmosfæren her er fredelig, klassisk og uformell, noe som gjør at du raskt kommer til å føle deg som hjemme.

En perle av en hage

Hotellets største pluss er utvilsomt hagen og terrassen, og i sommersesongen serveres frokosten utenfor når været tillater det. Så her har du muligheten til å begynne dagen med en kopp morgenkaffe i det fri mens du nyter fra hagens blomster og trær. Hotellet har også en restaurant som heter Il Cavallino in Villa. Her serveres det retter fra det romerske kjøkken basert på ferske, lokale produkter, men også hjemmelagde pizzaer - noe som tiltrekker mange lokale. Også her er det mulig å nyte maten midt i den deilige hagen. Baren innenfor byr på drinker og letter snacks. Hvis du kommer i bil er det gratis parkering på hotellet. Ankommer du med tog til Frascatti kan du kontakte resepsjonen for gratis transport til hotellet. Wi-Fi er gratis og finnes over alt på hotellet.

Les mer om Hotel Verdeborgo

Rom og leiligheter i klassisk stil

Hotel Vederborgo har i alt 15 rom i forskjellige kategorier og en enkelt leilighet. Rommene er pent innredet og har som minimum gratis Wi-Fi, aircondition, satellitt-tv, minibar, safe og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Rommene på Hotel Verdeborgo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Verdeborgo

Les personlige anmeldelser av Hotel Verdeborgo som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Verdeborgo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Verdeborgo

Et vellykket opphold - på alle måter!

Vi har hatt et herlig opphold på Hotel Verdeborgo
Det er mye å understreke, men spesielt Antonella i resepsjonen har vært en stor hjelp med mange forskjellige ting. Hun hadde blant annet sørget for å reservere sykler til oss på forhånd. Hun har også hjulpet med tips til ting å se og utforske muligheter for vinsmaking og billetter til Vila Borghese.
Restauranten skal også ha vår beste anbefaling. De lager veldig god mat og har en steinovn de baker pizza i. Deres hjemmelagde potetgull er nok til at man får lyst til å komme tilbake
Hotellets hage er nydelig. Her finner gjerne vertskapet solstol og puter, slik at den siste kvelds solen kan nytes med en kjølig drink i hagen
Hotel Verdeborgo får våre beste anbefalinger
Astrid Helene og Anne Mette Jørgensen Møn

Les mer

Verdeborgo - er verdt et besøk

Nydelig gjestfrie verter som hele tiden prøver å hjelpe deg med opplevelser ute og lager kulinariske overraskelser til middag. Prøv spesielt pizzaen deres, de er super. Autentiske rom - ikke luksus, men har alt det grunnleggende og nødvendige. Omgivelsene er super koselige med en nydelig hage hvor du kan sitte helt rundt huset. Så et absolutt bemerkelsesverdig sted med en nydelig atmosfære for en fin ferie.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Verdeborgo

Les mer
 
search map