Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Grottaferrata, som har mer enn 20.000 innbyggere, regnes som et av de mer elegante og populære boligområdene i Lazio, mye på grunn av den enkle tilgangen til Roma på Via Anagnina veien. Navnet på byen,  sombokstavelig talt kan oversettes til Jerngrotten, sies å stamme fra 1000-tallet da San Nilo da Rossano og hans etterfølgere fikk denne delen av landet i besittelse av Gregorio I fra Tuscolo-familien. Det var ikke mye å komme til i området, bortsett fra et lite hus som var perfekt bevart takket være vinduene som var stabilisert med jern. Huset ble kalt Cryptaferrata (Jernkrypten), som senere ble endret til Grottaferrata og ble byens navn når den vokste.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Abbazia di Santa Maria di Grottaferrata
Hovedattraksjonen i Grottaferrata er Abbazia di Santa Maria di Grottaferratas kloster, også kjent som Abbazia Greca di San Nilo, siden den er dedikert til San Nilo da Rossano. Klosteret ble grunnlagt i 1004, det ble raskt et anerkjent senter for kultur og makt. Inne i klosteret er en middelalderkirke, gjort om til barokkstil. Det er også et bibliotek og et museum (innviet i 2017) hvor du kan lære mer om livet i klosteret gjennom en samling av funn og historier fra de som bebodd stedet.

Les mer om Grottaferrata

Sjul teksten
 
 
search map