Feriehus og hoteller i Genzano di Roma

Infiorata
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ligger i området Castelli Romani på et lavt platå, hvor det er utsikt mot Nemisjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Oppdag slottet

Slottet stammer helt tilbake til året 1100 med kun noen få hus rundt kirken Santa Maria della CIma. Byen var omringet av en festningsmur på en side, mens siden mot sjøen var enklere å forsvare og trengte derfor ikke en mur. Et større slott ble bygget i 1235 og endret eiere fra tid til annen.

Høyt over sjøen

Spredt ut over et vulkanisk område ovenfor sjøen Nemi er Genzano di Roma en typisk middelalderby. Den ligger på den kjente romerske veien via Appia. Sine festningsmur kan fortsatt sees rundt byen og gir den ekstra sjarmen. Genzano er faktisk et ganske livlig sted med flere restuaranter, vinbarer, kafèer og fine butikker. En flott promenade er Olmata som er en bred og fin promenade for å gå turer.


Begivenheter..:
Det historiske sentrum er fult av flotte fontener og en av dem er kjent som Fontana del Vino (vinfontenen) på grunn av sin dekorative drueblader som er inngravert. Fontala del Vino gjør om vann til vin èn gang i året og spruter ut vin som en del av Genzanos årlige vinfestival.

...og festivaler

Rundt festivalene befinner vinsmakingsen seg i Renessansebygget Palazzo Sforza Cesarini. Den lokale vinen er DOC Colli Lanuvini en riktig god hvitvin. Men det må sies at Genzanos mest kjent festival er Infiorata (blomstrende) og det er når gatene er overfylt av blomster for å feire Corpus Christi. Diverse kunstverk bliver skapt i gatene ved hjelp av frø og nøtter, alle elementer som kommer fra planter. Den fargerike fastivalen er et blendende syn som er verdt å få med seg.

Bestill din feriebolig i eller ved Genzano di Roma

Frister det med en tur til denne byen kan du se her på vår hjemmeside hvilke ferieboliger vi formidler i eller i nærhet av byen. Blir det vanskelig å finne akkurat det perfekte stedet som passer for deg er du velkommen til å kontakte en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og hjelp.

Les mer om Genzano di Roma

Sjul teksten
 
 
search map