Hotell i Gaeta i Lazio

Villa Irlanda Grand Hotel

 
Villa Irlanda Grand Hotel er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Irlanda Grand Hotel er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaeta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger langs den vakre kyststrekningen mellom Formia og Gaeta og lokker med både svømmebasseng, barnebasseng, restaurant, store grøntarealer og grei avstand til strand. I tillegg er det et hav av utfluktsmuligheter, bl.a. storbyene Napoli (ca. 90 km) og Roma (ca. 150 km).

Utforsk området

Andre spennende utflukter vi kan anbefale er kystbyene Terracina (ca. 35 km) og Sperlonga (ca. 18 km). Terracina er livlig, historisk og kjent for Jupiters Tempel og sine deilige sandstrender, mens Sperlonga er kyststrekningens hvitkalkede perle, også med innbydende strender. Den klipperike kyststrekningen mellom Gaeta og Sperlonga er en av Italias vakreste, og det er ca. 4 km til Gaetas sentrum fra hotellet. Mesteparten av veien går langs en folkelig strandpromenade, og dere kan hoppe på bussen både hit og til den andre kystbyen like ved; Formia.

Les mer om Villa Irlanda Grand Hotel

Ta en dukkert i hav og basseng

Den trafikkerte kystveien er det eneste som skiller hotellet fra havet, og en gangtunnel sikrer dere adgang til de blå bølgene når dere måtte ønske det. Nede på stranden finner dere både sand og klippepartier, mens ca. 200 meter lengre fremme er det en privat strand der dere kan leie strandservice til rabattpris. Midt i hotellets store parkanlegg med både sitron- og appelsintrær ligger svømmebassenget. Her finner dere også både barnebasseng og boblebad, og av andre utendørs fasiliteter kan vi nevne gratis parkering ved inngangen.

Spis herlige retter på stedets restaurant

Hotellets rom ligger spredt rundt i de elegante byggene. Kun to av dem har heis, men de andre er kun to etasjer høye. I en av de separate bygningene finner dere frokostsalen, der frokosten serveres som buffet. Her er det også mulighet for å nyte dagens første måltid utendørs - dersom været tillater det. Det er også restaurant på stedet i en tidligere kirke - et meget elegant og karakteristisk rom med vakkert tretak. Som et alternativ til stedets egen restaurant er det også andre spisesteder innenfor gangavstand.

Les om rommene på Villa Irlanda Grand Hotel

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Irlanda Grand Hotel

Les personlige anmeldelser av Villa Irlanda Grand Hotel som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Irlanda Grand Hotel. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Villa Irlanda Grand Hotel

Les mer
 
search map