Hotell i Gaeta i Lazio

Hotel Summit

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Du kan nesten rulle ned til den private stranden etter frokost og få sand mellom tærne og sol i ansiktet. Her nede finner du solsenger, parasoller og pedalbåter som barna kan boltre seg på. Du befinner deg midt i regionen Lazio der kysten frister med krystallklart vann, spennende undervannsgrotter, skjulte laguner og lange, solrike dager. Endelig kan du få lest ferdig boken du begynte på for lenge siden, samtidig som du pleier brunfargen!

Her er det tilrettelagt for bedagelige feriedager med rolige omgivelser, praktisk strandtilgang med heis og en velvære-avdeling (benyttes mot betaling) med behandlinger som f.eks. massasje, gjørmebad, svømmebasseng, tyrkisk bad og treningssenter. Hotellets restaurant er meget anerkjent i sitt felt og spesialiserer seg på kjøtt- og fiskeretter. I tillegg til de smakfulle rettene kan du la sansene nyte de vakre blomsteroppsatsene og de mange kunstverkene.

Les mer om Hotel Summit

Rommene er delt i to kategorier: med eller uten havutsikt, og du kan bestille enkelt-, dobbelt- eller trippelrom. Alle er utstyrte med aircondition, minibar, telefon, satellitt-tv og eget bad med hårføner, toalett og dusj eller badekar.

NB: Røyking er ikke tillatt i hverken hotellrommene eller fellesrommene.

Les om rommene på Hotel Summit

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map