Anmeldelser av Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Residence Gajeta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaeta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Hotel Residence Gajeta

Les personlige anmeldelser av Hotel Residence Gajeta som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Residence Gajeta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Residence Gajeta

Hotel Residence Gajeta
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet
 
Selve overnattingen på Hotel Residence Gajeta
Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser
 
Fasiliteter på stedet
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2014
Antall reisende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2011
Antall reisende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Maria og familie fra Rådal i Norge boede på Hotel Residence Gajeta i Gaeta fra d. 27. september til d. 4. oktober 2008.

Ja, vi hadde et fint opphold!
Gaeta var en koselig liten by og byen ble bare finere og finere etterhvert som vi oppdaget lokale bakere, vinbutikker, kjøtt og ostebutikker. Fiskemarkedet i byens sentrum på ettermiddagen var flott! Standen i Gaeta fikk vi også brukt flitting. Vi hadde godt vær hele uken. Kort avstand til perler som Sprelonga og Terraccina gjorde oppholdet enda finere. Bostedet var ok. Vi syntes frokosten var litt stusselig og vi savnet salat, tomater og paprika til forkostbuffeten. Det lokale gønnsakmarkedet var fullt av frukt og grønt og det skulle være mye å velge i. Takterrassen var deilig til bruk om kveldene !
Alt i alt et deilig oppold og vi har ikke noe å klage over.


Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2008
Antall reisende 4 voksne, 4 barn
Navn
Rune og hans familie fra Manger i Norge boede på Hotel Residence Gajeta i Gaeta fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

En liten tilbakemelding fra vår ferie til Gaeta.

Vi hadde en flott ferie i Gaeta. Det var en sjarmerende og koselig liten by. Vi hadde også en fin tur på fjellet Monte Orlando like ved. Stranda var bra, men strengt oppdelt i private og offentlige strender. Likte også godt den lange smale handlegata midt i byen. Yrende lokalt folkeliv. Der kunne du få det meste. Mange gode restauranter. Mest sjømat. Hotellet, Hotell Gajeta Residence, hadde god beliggenhet midt mellom den gamle og den nye bydelen. Monte Orlando rett bak og ca 10 min å gå til stranden. Vi bodde i leilighet. Med god standard. Imøtekommende og hyggelig betjening, som gav mye god informasjon om byen og området omkring. Stor og fin terrasse som alle kunne bruke. Vi kan absolutt anbefale byen og hotellet for andre reisende. Men kanskje i mai eller september. Da vil byen (i henhold til fastboende) være renere og billigere enn det var i juli. Anbefaler en tur rundt å se på serverdighetene i området.

Alt i alt var det en flott uke i en vakker fiskelandsby. Fornøyd med bestilling og informasjon gjennom in-italia. Kan godt tenke oss å reise tilbake en gang, men kanskje kombinere det med leiebil for å kunne utforske området i litt større utstrekning. Ellers er det enkelt og greit med tog hvor det lar seg gjøre. Kun 15 min i drosje til nærmeste stasjon (Formia).

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2007
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2007
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2007
Antall reisende 2 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map