Feriebolig i Gaeta i Lazio

Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Residence Gajeta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaeta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Residence Gajeta ligger ved Gaetas havn ca. 600 meter fra den fascinerende gamlebyen. Fra den romslige fellesterrassen får du en god utsikt over havet og Lazios sørlige kyststrekning, eller Gaetabukten som den kalles på disse kanter.

Bo midt i byen

Selve bygningen har noen hundre år bak seg og er nylig blitt renovert med respekt for bygningens opprinnelige trekk. Det er også verdt å vite at vi befinner oss midt i byen, der trafikkstøy dessverre er uunngåelig. Til gjengjeld får du muligheten til å oppleve en interessant og levende by, og hvis du beveger deg litt ut av byen finner du et pent utvalg av sandstrender, klippekyst og gode utfluktsmuligheter til f.eks Roma og Napoli.

Les mer om Hotel Residence Gajeta

Benytt deg av fasilitetene

Her får du tilgang til internett, vaskemaskin, strykebrett og -jern, samt muligheten til å innta et spartansk måltid på stedet. Hvis du ankommer i bil vil personalet på stedet sørge for å utlevere nødvendig parkeringstillatelse og anvisning for hvor du kan parkere. Silvia, som driver stedet sammen med sin mann, snakker for øvrig perfekt engelsk.

Pene rom og velutstyrte leiligheter

De romslige leilighetene er flott innredet og har alle kjøkkenkrok, kjøleskap, eget bad med toalett og dusj, aircondition, satellitt-tv og telefon. Flere av rommene har en liten fransk altan og/eller havutsikt. Mot bestilling og betaling kan du få privat balkong eller terrasse.

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, samt et nattområde med dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok, et spiseområde med bord og stoler og en dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Lignende boliger

Florenza Residence

Sperlonga, Lazio

Hotel Belvedere

Sperlonga, Lazio

Hotel Aurora

Sperlonga, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map