Feriebolig i Gaeta i Lazio

Hotel Residence Gajeta

 
Hotel Residence Gajeta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Residence Gajeta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Gaeta her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Residence Gajeta ligger ved Gaetas havn ca. 600 meter fra den fascinerende gamlebyen. Fra den romslige fellesterrassen får du en god utsikt over havet og Lazios sørlige kyststrekning, eller Gaetabukten som den kalles på disse kanter.

Bo midt i byen

Selve bygningen har noen hundre år bak seg og er nylig blitt renovert med respekt for bygningens opprinnelige trekk. Det er også verdt å vite at vi befinner oss midt i byen, der trafikkstøy dessverre er uunngåelig. Til gjengjeld får du muligheten til å oppleve en interessant og levende by, og hvis du beveger deg litt ut av byen finner du et pent utvalg av sandstrender, klippekyst og gode utfluktsmuligheter til f.eks Roma og Napoli.

Les mer om Hotel Residence Gajeta

Benytt deg av fasilitetene

Her får du tilgang til internett, vaskemaskin, strykebrett og -jern, samt muligheten til å innta et spartansk måltid på stedet. Hvis du ankommer i bil vil personalet på stedet sørge for å utlevere nødvendig parkeringstillatelse og anvisning for hvor du kan parkere. Silvia, som driver stedet sammen med sin mann, snakker for øvrig perfekt engelsk.

Pene rom og velutstyrte leiligheter

De romslige leilighetene er flott innredet og har alle kjøkkenkrok, kjøleskap, eget bad med toalett og dusj, aircondition, satellitt-tv og telefon. Flere av rommene har en liten fransk altan og/eller havutsikt. Mot bestilling og betaling kan du få privat balkong eller terrasse.

Ettromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, samt et nattområde med dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Toromsleilighet med 2/4 soveplasser:
- Leilighetene består av en stue med kjøkkenkrok, et spiseområde med bord og stoler og en dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Residence Gajeta

Les personlige anmeldelser av Hotel Residence Gajeta som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Residence Gajeta. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Hotel Residence Gajeta

Les mer

Maria og familie fra Rådal i Norge boede på Hotel Residence Gajeta i Gaeta fra d. 27. september til d. 4. oktober 2008.

Ja, vi hadde et fint opphold!
Gaeta var en koselig liten by og byen ble bare finere og finere etterhvert som vi oppdaget lokale bakere, vinbutikker, kjøtt og ostebutikker. Fiskemarkedet i byens sentrum på ettermiddagen var flott! Standen i Gaeta fikk vi også brukt flitting. Vi hadde godt vær hele uken. Kort avstand til perler som Sprelonga og Terraccina gjorde oppholdet enda finere. Bostedet var ok. Vi syntes frokosten var litt stusselig og vi savnet salat, tomater og paprika til forkostbuffeten. Det lokale gønnsakmarkedet var fullt av frukt og grønt og det skulle være mye å velge i. Takterrassen var deilig til bruk om kveldene !
Alt i alt et deilig oppold og vi har ikke noe å klage over.


Les mer

Rune og hans familie fra Manger i Norge boede på Hotel Residence Gajeta i Gaeta fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

En liten tilbakemelding fra vår ferie til Gaeta.

Vi hadde en flott ferie i Gaeta. Det var en sjarmerende og koselig liten by. Vi hadde også en fin tur på fjellet Monte Orlando like ved. Stranda var bra, men strengt oppdelt i private og offentlige strender. Likte også godt den lange smale handlegata midt i byen. Yrende lokalt folkeliv. Der kunne du få det meste. Mange gode restauranter. Mest sjømat. Hotellet, Hotell Gajeta Residence, hadde god beliggenhet midt mellom den gamle og den nye bydelen. Monte Orlando rett bak og ca 10 min å gå til stranden. Vi bodde i leilighet. Med god standard. Imøtekommende og hyggelig betjening, som gav mye god informasjon om byen og området omkring. Stor og fin terrasse som alle kunne bruke. Vi kan absolutt anbefale byen og hotellet for andre reisende. Men kanskje i mai eller september. Da vil byen (i henhold til fastboende) være renere og billigere enn det var i juli. Anbefaler en tur rundt å se på serverdighetene i området.

Alt i alt var det en flott uke i en vakker fiskelandsby. Fornøyd med bestilling og informasjon gjennom in-italia. Kan godt tenke oss å reise tilbake en gang, men kanskje kombinere det med leiebil for å kunne utforske området i litt større utstrekning. Ellers er det enkelt og greit med tog hvor det lar seg gjøre. Kun 15 min i drosje til nærmeste stasjon (Formia).

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Gajeta

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Gajeta

Les mer

Bedømmelse av Hotel Residence Gajeta

Les mer
 
search map