Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen troner majestetisk med dets normannerslott på toppen av Monte Orlando, og ble i sin tid bygget som en avslappende ferieby av romerne.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Se spor etter Romerriket

Det er flere levninger etter romernes tid i byen, bl.a. mausoleumet bygget for den romerske generalen Lucius Munatius Plancus på toppen av Monte Orlando. I dag har byen et stort utvalg av restauranter, kaféer og butikker i tillegg til de mange fascinerende historiske severdighetene. Den ligger også i et område som er svært populært blant friklatrere og dykking.

Les mer om Gaeta

Besøk kirken og kapellet

I byens middelaldersentrum kan dere (i tillegg til slottet) besøke Chiesa dell'Annunziata bygget i gotisk stil i 1320. Kirken ble restaurert på 1700-tallet og fikk da tilføyet sine karakteristiske klokketårn. For kunstinteresserte anbefales et besøk i Immacolatas-kapellet som også blir kalt "Grotta d'oro" (Den Gylne Grotte) som er et sant renessansekunstverk med en flott utsmykket tretak. Kapellet ligger rett bak kirken. Vi anbefaler også et besøk i Santuario della Montagna Spaccata ved Monte Orlando, hvor man fra kirkens venstre side finner en trapp som går opp til "La Grotta del Turco". 35 trappetrinn fører gjennom en åpning i klippen og ned til stranden. Stedet er meget fortryllende og definitivt verdt et besøk. Det lokale kjøkkenet byr på blant annet "Olivi di Geata", samt på "Tiella di Gaeta" som er en slags lukket pizza fylt med alt det gode fra havet og oliven.

Bestill ferieovernattinger i Gaeta

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Gaeta og ellers i Lazio. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Sjul teksten
 
 
search map