Hotell i Frascati i Lazio

Hotel Cacciani

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Familienavnet Cacciani dekker først og fremst den velrenomerte og populære restauranten Ristorante Cacciani - i tillegg driver familien hotelldelen Hotel Cacciani i det vakre jugendbygget ved siden av. Her kan dere altså sove godt og spise enda bedre - samtidig som dere bor midt i Frascati med utsikt over Roma.

Hotellet

Hotel Cacciani ligger ved siden av restauranten og har selvstendig inngang. Her finner dere en resepsjon, tv-stue og omtrent 20 rom fordelte på tre etasjer (med heis). Det er også en frokostsal der frokosten serveres som buffet.

Les mer om Hotel Cacciani

Utflukter til Roma

Som et alternativ til selve Roma velger mange å bo i Frascati for å slippe unna hovedstadens kaos og til tider høye overnattingspriser. Fra Hotel Cacciani er togstasjonen bokstavelig talt kun 2 minutters gange unna, og derfra er det bare en liten halvtime med tog før dere står på Termini (Romas hovedjernbanestasjon). Togene går ofte - omtrent én avgang i timen - og det siste går tilbake til Frascati ved 22:00-23:00, så dere kan nyte en middag på en av Romas utallige fortausrestauranter før dere returnerer til Hotel Cacciani.

Frist smaksløkene på Ristorante Cacciani

Restauranten, som er åpen for gjester utenfor hotellet, er en dynamisk organisme med et profesjonelt, smilende og arbeidssomt team. Lokalene er lyse og elegante, og som gjest på hotellet får dere 10% rabatt på menyen - eventuelt kan dere velge en 2- eller 3-retters meny til en fastsatt pris inkl. et glass vin (den oppgitte prisen en for en 2-rettes middag). Restauranten arrangerer også - på forespørsel - matlagingskurs og vinsmakinger i deres vingrotte. Restauranten holder stengt søndag kveld og hele mandagen.

Hotel Caccianis beliggenhet oppfyller alle tenkelige krav: 1] Kort avstand til togstasjonen, men ikke for kort avstand. 2] Ligger på en skråning med utsikt over Roma - et fantastisk syn om kvelden. 3] Ligger midt i byen så hele Frascati kan nås til fots. 4] Dere kan komme hit med bil da hotellet ligger på grensen av miljøsonen ZTL. Dere kan bestille en av hotellets få parkeringsplasser på forhånd.

Rommene på Hotel Cacciani

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map