Hotell i Fiumicino i Lazio

Hotel La Villetta

Frokostsalen Rom med kjøkkenkro Veranda til to av suitene
 
Hotel La Villetta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel La Villetta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Fiumicino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

La Villetta Hotel er et koselig og godt alternativ til et flyplass-hotell. Det ligger i et rolig kvarter med gratis parkering, beliggende bare 200 meter fra kanalen, med butikker og restauranter. Flyplassen ligger fire kilometer unna, og du kan ta en taxi mellom hotellet og flyplassen.

Hotellet er et lite og koselig røykfritt hotell med 12 rom. Det åpnet i oktober 2007 og er nytt og modernisert. Hotellet har allerede en fin tradisjon med "vandrebøker": en gjest etterlater en bok og tar en annen etterlatt bok med seg - med det resultat at mange forskjellige språk er representert i det lille biblioteket.

Les mer om Hotel La Villetta

Rommene er fine og fargerike. De har alle aircondition, hårføner, flatskjerm-TV og wifi.

Standard


Det er seks standardrom à ca. 10 m² med 1 ½ mann seng og bad med toalett og dusj. Rommene ligger i første etasje og er litt små, så det er ikke plass til ekstra oppredning. Bemerk at denne type rom er veldig små og kan gå an for to personer for én natt, og hvis man altså ikke har behov for mye plass.

Superior:
Det er to superiorrom på ca. 16 m² med dobbeltseng og bad med toalett og dusj. Disse rommene er også plassert i første etasje, og er litt større enn standardrommene. Ekstra oppredning er mulig her.

Man kan svakt høre noe støy fra den nærliggende flyplassen

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel La Villetta

Les personlige anmeldelser av Hotel La Villetta som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel La Villetta. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 2 anmeldelser fra Hotel La Villetta

Kjekt og greit!

Hotellet er helt greit, og passer perfekt hvis en ankommer Roma litt sent, og skal videre dagen etter. Ingenting å utsette på noen ting, men ikke forvent noen form for luksus.

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Villetta

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Villetta

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Villetta

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Villetta

Les mer

Bedømmelse av Hotel La Villetta

Les mer
 
search map