Feriehus og hoteller i Fiumicino

Kanalen i Fiumicino Middelhavet ses i bakgrunnen
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Fiumcino flyplass er Italias største flyplass og en av Romas internasjonale flyplasser. Den ligger 34 km fra Roma sentrum og det er gode togforbindelser til byen, f.eks både til Termini sentralstasjon og til stasjonen Trastevere,som ligger litt syd for sentrum. Flyplassens offisielle navn på italiensk er Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Et opphold i Fiumicino kan anbefales i forbindelse med sen ankomst eller tidlig avgang med fly. Man vil da være i nærheten av flyplassen og ikke risikere å stå i kø på motorveien eller risikere et forsinket tog.

Les mer om Fiumicino

I skyggen av flyplassen står selve byen og fiske leiet Fiumicino, som er bygget ved en av grenene til elven,Tiberen. Byen er ganske hyggelig og har mange gode fiskerestauranter. Den ligger ut mot Tyrrenske Hav, og har en fin sort (jernholdig) sandstrand, som i sommermånedene er meget populær blant romerne.

Om sommeren går det ferje til Sardinia fra Fiumicino.

Sjul teksten
 
 
search map