Anmeldelser av Villa Iris

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Iris

Les personlige anmeldelser av Villa Iris som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Iris. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Unni og familien fra Florø i Norge boede på Villa Iris i Corchiano fra d. 16. til d. 23. april 2011.

Vi har nettopp kommet hjem fra ferien vår i Italia, og det har vært en fantastisk opplevelse. Vi ble helt overveldet da vi kom til Corchiano og villa Iris, og over mottakelsen vi fikk av vertskapet. Huset var nydelig og lå fantastisk til. Over alt var det pent og velholdt, både inne og ute, og huset inneholdt alt vi trengte av utstyr for å få en vellykket ferie. Alle satte stor pris på å få store, gode soverom med eget bad, noe som var viktig for oss i og med at vi reiste 10 stykker i alderen 21 til 78 år.

Hagen og bassenget ble flittig brukt den uka vi var der og vi hadde mange koselige måltider ute, det var laget et flott område for grilling under tak. Hadde vi vært lenger, hadde nok pizzaovnen også blitt tatt i bruk.

Huset ligger nydelig til, usjenert og i fredelige omgivelser med hasseltrær over alt. Vi gikk småturer i området rundt huset og det var en opplevelse å vandre rundt i den frodige nauren, det var blomster, fuglesang, fred og ro :)

Vi var på flere turer i området rundt Corchiano, bl.a til Viterbo, Lago Vico og Narni. Narni var vel ukas høydepunkt, en nydelig by ca 30-40 min med bil fra Corchiano. Her var det små trange brosteins gater, blomster over alt, lekre butikker og sjarmerende spisesteder. Vi fant drømmespiseplassen på Gallina Liberata Cucina med håndskrevet meny på italiensk, hyggelige eiere og nydelig mat i flotte omgivelser, et sted vi gjerne reiser tilbake til. Vi var og i Roma, tok toget og det var veldig greit.

Det var flere gode spisesteder i Corchiano, og byen har alt en trenger av matbutikker, slakter, frukt og grønnsaksbutikk, baker osv. Vi gjorde storinnnkjøp i nabobyen Civita Castellana, der det var flere store matbutikker og også en nydelig gamleby med gode spisesteder.

Siste kvelden var vi på omvisning på vingården Grotta Baiocco sammen med vårt fantastiske vertskap.Vi fikk god innføring i hvordan de produserte vin og vi fikk smake på vinen de laget, særlig rødvinen Rosso igt Lazio fra 2007 var god og det ble kjøpt noen flasker med hjem... :)

Vi leide bil på flyplassen Fiumicino (hadde forhåndsbestilt i Norge) og det var helt gerit å kjøre fra flyplassen til villa Iris, lett og greit finne fram om en på forhånd har studert kart og veinummer. Vi er glade for at vi hadde bil under hele oppholdet for det var så mye vi hadde lyst til å se og utforske.

En uke er alt for kort tid på et så vakkert sted som villa Iris og vi kommer garantert til å reise tilbake. Vi har bare positivt å si om In Italia, og vi anbefaler dere på det varmeste!

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2011
Antall reisende 12 voksne
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Mai 2011
Antall reisende 5 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen
Anne Kristine og familie fra Trondheim i Norge boede på Villa Iris i Corchiano fra d. 10. til d. 24. juli 2010.

Først og fremst vil vi takke In-Italia for utrolig profesjonell hjelp hele veien.

Vi komt til et fantastisk hus med et helt utrolig uteområde som vi koste oss på i 14 dager. Utsikten fra bassenget og huset var vakker og var akkurat slik vi hadde drømt om. Vertskapet var utrolig trivelig og hjelpsomme.
Byen var veldig liten, men det var en kjempe ok pizza restaurant i gangavstand som vi brukte flere ganger – billig og bra.
Vi er veldig, veldig fornøyd med oppholdet, og kommer helt sikkert til å bruke In-Italia neste gang vi skal til Italia.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2010
Antall reisende 10 voksne
Navn
Eva og rejsefæller fra Gamle Fredrikstad i Norge boede på Villa Iris i Corchiano fra d. 19. til d. 26. september 2009.

Nok en gang har vi hatt en kjempefin ferie i Italia. Huset vi leide, Villa Iris, svarte til alle forventninger, - og vel så det. Stor deilig plass til oss alle 12, både inne og ute. Huset lå tilbaketrukket og fredelig til, men samtidig var det kun ca 100 meter til nærmeste pizzarestaurant som hadde en variert meny med god mat. Vertskapet var imøtekommende og veldig hyggelige og hjelpsomme. Bassengområdet var supert og ble mye benyttet. Vi hadde varme fine dager med opp til 32 gr.

Byen Corchiano var grei nok, men den gamle bydelen var herlig. Nå var vi så heldig at vi traff en hyggelig italiener som bodde i gamlebyen og som tok oss med på omvisning. Ikke bare kunne han fortelle oss om området og husene vi så, men tok oss også med inn i noen av dem - slik at vi fikk se både boligrom, og ikke minst gamle utgravde kjellere som lå 5 etasjer ned under husene. Virkelig spennende.

Vi vil anbefale huset / stedet på det varmeste - selv om vi nok synes bedre om naturen i Toscana enn i Lazio.

Vil samtidig igjen takke In-Italia for all hjelp vedr. anbefaling og bestillig av hus.
Dette var 5. gangen vi benyttet oss av dere - og det blir garantert ikke den siste. Dere kan dette med service !

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2009
Antall reisende 12 voksne
Navn
Olav Johan og familie fra Tananger i Norge boede på Villa Iris i Corchiano fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi hadde et fantastisk opphold I Villa Iris i Corchiano. Vertskapet var meget hyggelige og forekommende og smilende. Villaen lå fint til og fasilitene overgikk det vi forventet. Nye gjester kan bare glede seg til et opphold der!

Byen Corchiano var - som vi visste - meg liten, men det var en skobutikk der som damene handlet en del i. Og det var tre barer med kaffe is og øl. Samtlige ble besøkt - og de husket hva vi hadde bestilt gangen før. Engelskkunnskapene var minimale - men selv synes jeg at det er koselig at ikke alt kan uttrykkes med ord. Jeg traff mange hyggelige mennesker på mine daglige turer til sentrum. Det var få butikker i Corchiano, så vi handlet matvarer i nabobyen Fabrica di Roma og i Viterbo.

Tak til dere for god service. Jeg tar nok kontakt neste gang vi skal til Italia, eller til et av In-Italia's andre reisemål.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 9 voksne, 3 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode September 2007
Antall reisende 11 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode April 2007
Antall reisende 7 voksne, 3 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 

Lignende boliger

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Anbefalinger for deg

Villa Santa Cristina

Magliano Sabina, Lazio

Villa Casaglia

Paciano, Umbria

Agriturismo Cerqueto

Acquapendente, Lazio

Populært i Lazio

search map