Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Få hundre meter fra den lille byen Corchiano ligger denne flotte villaen med utsikt mot det grønne landskapet, som dekkes av oliventrær, nøttebusker og vinåkre. Vi er kun 60 km unna Roma, og villaen er derfor et godt utgangspunkt både for utflukter til Den Evige By og til de mange spennende byer i det nordlige Lazio.

Muligheter for å finne alt, bare noen kilometer unna

Rundt villaen er det en stor hage med hagemøbler, pizzaovn, grill og ikke minst et 15 x 6 meter stort svømmebasseng. Herfra er det 12 km til Civita Castellana, hvor man finner flere butikker og den nærmeste togstasjonen. Her i Corchiano er det baker, slakter, frukt- og grønthandler og mer.

Les mer om Villa Iris

Villa Iris med 14 soveplasser

- I første etasje er det en stor stue med peis, kjøkken, spisestue og to soverom med dobbelseng -begge har eget bad med toalett-. I andre etasje finnes en til stue med peis, tre soverom med dobbelseng -to har eget bad med toalett-, soverom med to enkelsenger og bad med toalett. I tredje etasje er det en liten stue med kjøkkenhjørne og dobbel sovesofa, samt terrasse med utsikt. Villaen har vaskemaskin, satellitt-tv, ovn, mikrobølgeovn, høy barnestol og strykejern.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Grion

Corchiano, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa Mary

Magliano Sabina, Lazio

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map