Villa i Corchiano i Lazio

Villa Iris

 
Villa Iris er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Iris er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Corchiano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Få hundre meter fra den lille byen Corchiano ligger denne flotte villaen med utsikt mot det grønne landskapet, som dekkes av oliventrær, nøttebusker og vinåkre. Vi er kun 60 km unna Roma, og villaen er derfor et godt utgangspunkt både for utflukter til Den Evige By og til de mange spennende byer i det nordlige Lazio.

Muligheter for å finne alt, bare noen kilometer unna

Rundt villaen er det en stor hage med hagemøbler, pizzaovn, grill og ikke minst et 15 x 6 meter stort svømmebasseng. Herfra er det 12 km til Civita Castellana, hvor man finner flere butikker og den nærmeste togstasjonen. Her i Corchiano er det baker, slakter, frukt- og grønthandler og mer.

Les mer om Villa Iris

Villa med 5 soverom
Villaen er ca 210 m² og fordelt på ulike plan.

I 1. etasje finnes et stort fellesrom med åpen peis, kjøkken og et lite bad med dusj.

En trapp opp finnes det ytterligere et fellesrom med peis, 2 soverom med hvert sitt bad med dusj, 1 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med to enkeltsenger samt 1 bad med badekar.

I tredje etasje/hemsen, som du når ved å gå opp en spiraltrapp, finnes et lite fellesrom med kjøkkenskap og seng eller soveseng for to personer samt en terrasse med utsikt.

Villaen er blant annet utrustet med oppvaskmaskin, satelitt-TV, ovn, mikrobølgeovn, barnestol og strykejern.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Villa Iris

Les personlige anmeldelser av Villa Iris som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Iris. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 9 anmeldelser fra Villa Iris

Nydelig!

Et nydelig sted! Svært god plass både inne og ute, flott bassengområde, rent og ordentlig.
Vi kommer tilbake!

Les mer

Avslappende ferie i et vakkert hus

Dette var vårt tredje besøk og huset og omgivelsene gav oss fortsatt muligheten til å nyte en avslappende ferie med hele familien (6 voksne og 5 barn i alderen 2-12 år).
Svømmebassenget, pizzaovnen og utendørs-grillen er samlingspunkter, mens huset og omgivelsene tilbyr nok av muligheter for rolige aktiviteter. Med Roma bare en times kjøring unna var dette det ideelle stedet å bo.

Les mer

Oktoberdager

Det var noen fantastiske dager siden vi var så heldige med været. Opp mot 20 grader hver dag. Vi ble godt mottatt av en engelskspråklig vertinne. Et stort hus, med god plass til 8 voksne og 2 barn. Et stort allrom med peis. Et velfungerende kjøkken, når vi forstod hvordan ovnen fungerte. Det eneste minuset på grunn av at det var i oktober, var at det var kaldt innendørs da ingen varme ble satt på før i starten av november. Ellers var alt bra. Det var stille og fredfullt med en stor hage. Med bil tar man seg enkelt til mange spennende og vakre steder. Det går fint å ta tog til Roma, men det tar litt tid med mange stopp. Det fantes sikkert andre raskere tog også.

Les mer

Fantastic stay in Villa Iris

We were 4 families sharing the villa (7 adults and 7 children). It was a magnificent house with lovely rooms, a lovely bathroom for each room and an amazing outdoor area. The pool was also great. The owner was really friendly and gave us a nice tour of the house and its history.

The little town of Corchiano was charming, and had a few nice ice cream bars and a great pizzeria just around the corner from the villa. The area was a great starting point for excursions to the surrounding area, we had a lovely day in Bolsena and also the nearest lake Lago di Vico.

We can highly recommend this villa!!

Les mer

Vakker og autentisk italiensk villa

Villa Iris er en gammel, men moderne og vakker villa på en stor, grønn eiendom ca. 9 mil nord for Roma. Vi leide hele villaen en uke og alle var veldig fornøyde. Hvert soverom hadde eget, privat bad - svært behagelig når man reiser mange sammen. God plass og fremfor alt en fantastisk uteplass der vi tilbragte mye tid. Bassenget er stort og velstelt. Alt var rent og eierinnen veldig imøtekommende og søt. Kan virkelig anbefale et opphold her. Det eneste muligens negative er vel at man må ha bil for å komme seg overalt - selve Corchiano hadde ikke så mye å tilby. Annet enn et veldig vakkert, landlig landskap med hasselnøttavlinger og oliventrær.

Les mer

Et nydelig sted

Vi var utrolig fornøyde med oppholdet i Villa Iris. Et enormt hus, kjempestor hage og et flott basseng helt for oss selv. Huset var rent og velholdt, alle rom hadde eget bad, og vi koste oss både ute og inne. Det var masse sitteplasser både ute og inne, og en stor plen å boltre seg på. Vi brukte utegrillen et par ganger, det fungerte fint, bare husk å sjekke om det er grillkull før dere begynner...

Huset og tomten overgikk våre forventninger, og vi har ingenting å klage på. Det var rett og slett helt fantastisk!Les mer
 
search map