Villa i Corchiano i Lazio

Casa Grion

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Knappe 1 km utenfor den lille landsbyen Corchiano nord i Lazio finner dere Casa Grion, i en hage omgitt av hasselnøtter, vinmarker og olivenlunder.

Utforsk området

Corchiano er et av områdets mange småbyer der dere kan beundre levninger etter etruskerne, og er samtidig et godt utgangspunkt for deres avslappende ferie i Lazio med innkjøpsmuligheter, restaurant og rideskole ikke langt unna. Dersom dere ønsker å utforske området ligger huset innenfor overkommelig avstand til både Bracciano-, Vico- og Bolsenasjøen. Dere befinner dere dessuten ca. 1 times kjøring med buss eller tog utenfor Roma (ca. 70 km). Hvis dere foretrekker å la bilen stå, kan dere fra den nærliggende byen Civita Castellana ta tog inn til hovedstaden. Og hvis dere drømmer om en dag ved havet kan vi opplyse om at det er ca. 60 km til kysten.

Les mer om Casa Grion

Koble av ved bassenget

Hagen er utstyrt med hagemøbler og et bassengområde med tilhørende solsenger. Det er også privat parkering ved huset. Vi gjør oppmerksomme på at eierne selv bor i den ene enden av huset i første etasje og har egen inngang. De er vennlige og hjelpsomme dersom dere ønsker opplysninger om nærområdet, og holder seg ellers for seg selv.

Villaen på Casa Grion

Hus m. privat basseng

Huset ligger i en opphøyet første etasje og har inngang via en utendørs trapp (8 trinn). Huset er ca. 200 kvadratmeter stort og består av en stue/spisestue, et kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og åpen peis, og fem dobbeltsoverom - hvert med eget bad med toalett og dusj. Det er også vaskemaskin i huset. Fra stuen er det utgang til en takdekket terrasse med bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Iris

Corchiano, Lazio

Villa i Gigli del Belvedere

Montefiascone, Lazio

Villa Irene

Pomaia, Toscana

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lazio

search map