Villa i Corchiano i Lazio

Casa Grion

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Knappe 1 km utenfor den lille landsbyen Corchiano nord i Lazio finner dere Casa Grion, i en hage omgitt av hasselnøtter, vinmarker og olivenlunder.

Utforsk området

Corchiano er et av områdets mange småbyer der dere kan beundre levninger etter etruskerne, og er samtidig et godt utgangspunkt for deres avslappende ferie i Lazio med innkjøpsmuligheter, restaurant og rideskole ikke langt unna. Dersom dere ønsker å utforske området ligger huset innenfor overkommelig avstand til både Bracciano-, Vico- og Bolsenasjøen. Dere befinner dere dessuten ca. 1 times kjøring med buss eller tog utenfor Roma (ca. 70 km). Hvis dere foretrekker å la bilen stå, kan dere fra den nærliggende byen Civita Castellana ta tog inn til hovedstaden. Og hvis dere drømmer om en dag ved havet kan vi opplyse om at det er ca. 60 km til kysten.

Les mer om Casa Grion

Koble av ved bassenget

Hagen er utstyrt med hagemøbler og et bassengområde med tilhørende solsenger. Det er også privat parkering ved huset.

Vi gjør oppmerksomme på at eierne selv bor i den ene enden av huset i første etasje og har egen inngang. De er vennlige og hjelpsomme dersom dere ønsker opplysninger om nærområdet, og holder seg ellers for seg selv. De har tilgang til bassenget.

Villaen på Casa Grion

Villa m. 4 soverom

Huset ligger i en opphøyet første etasje og har inngang via en utendørs trapp (8 trinn). Huset er ca. 200 kvadratmeter stort og består av en stue/spisestue, et kjøkken med ovn, mikrobølgeovn, kaffemaskin, oppvaskmaskin og åpen peis, og 4 dobbeltsoverom - hvert med eget bad med toalett og dusj. Det er også vaskemaskin i huset. Fra stuen er det utgang til en takdekket terrasse med bord og stoler.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Casa Grion

Les personlige anmeldelser av Casa Grion som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Casa Grion. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Casa Grion

Bedømmelse av Casa Grion

Les mer

Bedømmelse av Casa Grion

Les mer

Bedømmelse av Casa Grion

Søte og hjelpsomme verter i den andre delen av huset. Stille og rolige omgivelser og hyggelig by. Alt i alt en perfekt uke med bading og avslapning. Lett å komme seg til stor dagligvarehandel hvis man har bil - men også dagligvarehandel innenfor gangavstand.

Les mer
 
search map