Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Beliggende sør for parken Monumento Naturale Piano Sant'Angelo og ca. 30 km øst for Viterbo finner man landsbyen Corchiano, som kan dateres helt tilbake til steinalderen. Også som mange andre bygninger i Viterbo området (og Maremma - det sydlige Toscana), er Corchiano bygget på en klippe og mottar sine besøkende med smale smug, imponernde gater, små plasser og trappeganger. Alt sammen gir en helt utrolig stemning.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

En by med synlig historie

Corchiano er dessuten kjent for å ha vært en etruskeby, og her finner man levninger fra tiden i form av brede grotter, imponerende veier som sprekker i bakken. Alt sammen viser en tid der etruskerne ferdet og som bokstavelig talt har satt sine spor ned og inn gjennom landskapet. I dag anvendes noen av grottene f.eks den under Ridolfi palasset til butikker med salg av lokale produkter.

Les mer om Corchiano

Lokale kulinariske opplevelser

Byens kirke Saint Biagio er verdt å nevne for sine flotte veggmalerier utført av Lorenzo fra Viterbo. I og rundt byen finnes det spisesteder, hvor man kan finne lokale retter som pastatypen strozzapreti (prestekvelere), som serveres med en delikat saus med villsvin og steinsopp.

Festdager

Byen er kjent for sin oppførelse av julekrybben, som fremføres ved hjelp av alle byens innbyggere i dagene rundt jul.

Sjul teksten
 
 
search map