Hotell i Colli sul Velino i Lazio

Relais Villa d'Assio

Basseng nummer to Den nærliggende innsjøen Piediluco - og de imponerende, menneskeskapte fossefallene Cascata delle Marmore Villaen som huser suitene Prato (gress) og Fuoco (ild) Suite Prato Suite Pratos bad Suite Fuoco
 
Relais Villa d'Assio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Relais Villa d'Assio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Colli sul Velino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her må du nesten klype deg selv i armen for å være sikker på at du ikke drømmer. Relais Villa d'Assio er rett og slett vakkert og lokker den beste kombinasjonen av komfort og natur. Nyt og lukt på den gode lavendel eller rosmarinhekkene. Stedets egen restaurant og det store bassenget med landskapsutsikt er innbydende. Det er ca. 3 km til nærmeste landsby, Colli sul Velino - og regionen Umbria ligger i bakhagen. Vær omringet av det grønne!

Her står opplevelsene i kø

Hvis ditt formål med ferien er en kombinasjon av kultur og natur kan du nesten ikke finne et mer spennende område enn fjellene i den nordlige delen av regionen Lazio, der du samtidig bor helt på grensen til Umbria, og ikke langt fra Toscana. Området er foreløpig ganske ukjent for norske turister, og vi er nesten tilbøyelige til å si "heldigvis", for det betyr at du fortsatt kan rekke å oppleve de mange severdighetene i fred og ro. Du bor tett på de imponerende Marmorfossene, innsjøen Piediluco, den døende byen Civita di Bagnoregio, de mange etruskerbyene, domkirkebyen Orvieto, for ikke å glemme den historiske monsterparken Parco dei Mostri. Er du glad i å gå på tur eller sykler er Relais Villa d'Assio også et godt utgangspunkt, og selv i vintermånedene har området mye å by på.

Les mer om Relais Villa d'Assio

Restaurert med respekt for det opprinnelige

Relais Villa d'Assio er et restaureringsprosjekt av en liten 1800-talls landsby med fjell, kanalen Santa Susanna med fiskeoppdrett (dambruk), og naturreservatet Riserva dei Laghi Lungo e Ripasottile som nabo. Det er bare ca. 100 km til Romas pulserende kulturliv hvis det blir for stille her, noe som også betyr at du fint kan fly til Roma når du skal reise hit. Hotellet består av en liten landsby der rommene er plassert i forskjellige bygninger rundt omkring i de gamle gatene. Relais Villa d'Assio er også et populært konferansesenter, så det er mulig å koble seg på nettet da det er Wi-Fi på hele hotellet. Bli heller ikke overrasket om du befinner deg midt i en italiensk bryllupsfest, for den vakre naturen tiltrekker seg også store, italienske familiebegivenheter.

Gode fasiliteter for de aktive

Bassengene er det ikke noe å si på. Kjempestort basseng, barnebasseng og jacuzzi står til gjestenes fulle rådighet (mot et lite tillegg kan du bestille obligatorisk badehette og store håndklær til bassenget). For de aktive er det dessuten mulighet for å spille tennis, basket og fotball. I området finner du også en natursti som leder forbi Santa Susanna elven og er opplyst i kveldstimene. Om musklene bliver støle, kan du mot et tillegg nyte en massasje på stedet. Hotellet har også et grill-område, hvor det om sommeren arrangeres temakvelder. På restauranten Ristorante Tempe (hvor det også serveres frokost) er det mulighet for å bli kjent med de lokale og det regionale kjøkkenet, som jobber ut fra nærhetsprinsippet om å benytte seg av lokale råvarer, hjemmelaget brød. olivenolje og vin fra egen produksjon og grønnsaker fra egen hage.

Komfortable rom

Rommene ligger altså som nevnt spredt rundt omkring i den lille landsbyen. De er alle pent, men enkelt innredet, og har som minimum aircondition, satellitt-tv, Wi-Fi, minibar, safe og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Vi kan ikke garantere noen særlig form for utsikt.

Suitene:
- For gjester som ønsker litt ekstra kreativitet og spennende omgivelser, kan hotellet tilby to suiter som ligger ca. 300 meter unna i et rolig hjørne av området, langt fra støy og uro, og tett på flora og fauna. Suitene er innredet med elementer fra italienske de design-ikonene Kartell og Guzzini, og utgjør noen enestående og særpregede overnattingsmuligheter. Villaen er oppbygget som en antikk, romersk villa og bak suitene ligger det rester av den romerske villaen Villa del Senatore Romano Quinto Assio som går helt tilbake til år 100 e. Kr. Her er det ikke aircondition.

Les om rommene på Relais Villa d'Assio

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Relais Villa d'Assio

Les personlige anmeldelser av Relais Villa d'Assio som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Relais Villa d'Assio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Relais Villa d'Assio

Les mer

Bedømmelse av Relais Villa d'Assio

Les mer

Bedømmelse av Relais Villa d'Assio

Les mer

Bedømmelse av Relais Villa d'Assio

Les mer
 
search map