Civita Castellana

Fortezza Sangallo
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen ble tidligere kalt Falerii Veteres, og dens innbyggere snakket et språk som ligner romersk latin. Her befinner dere dere altså omtrent 40 minutter nord for Roma. Byen er idag en av de få byer som ligger på restene av en etruskisk by. Civita Castellana har vært kjent i mange år for sine landbruk-, ost- og terrakottaproduksjon. Civita Castellana ligger også i nærhet til Viterbo og sørlige delen av Umbria og Toscana. Med andre kan du besøke mange steder når du først er i område.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Verdt å besøke: - Fortezza Sangallo er en festning som idag huser Museo dell'Agro Falisco hvor de arkeologiske funn fra området utstilles -stengt på mandager-. - Falerii Novi -gratis inngang-: ruinene av byen er tilgjengelig for det offentlige og man kan fremdeles se byporten Jupiter, som førte til den indre byen, samt spor av byens veier og amfiteateret.

Les mer om Civita Castellana

Sjul teksten
 
 
search map