Anmeldelser av La Villetta Suite

 
La Villetta Suite er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Villetta Suite er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ciampino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av La Villetta Suite

Les personlige anmeldelser av La Villetta Suite som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Villetta Suite. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Nær togstasjon

Vi bodde på La Villetta Suite to netter på vei hjem fra Italia. Bostedet ble valgt utfra parkeringsmuligheter og nærhet til togstasjon for å komme seg inn til Roma. Det er ikke restauranter i umiddelbar nærhet. Nærmeste ligger ca 10 min fra. Rommet var rent og fungerte ypperlig for to overnattinger hvor vi ikke skulle oppholde oss på hotellet. Koselig liten hage. Velstelt. Frokosten var god. Flystøy og ganske lytt mellom rommene. Ellers rolig område.

Ciampino som feriedestinasjon

La Villetta Suite
Rent og pent
Gjestfrihet
Beliggenhet

Bra da det var god parkeringsplass og nær togstasjon.
Frokosten
 
Selve overnattingen på La Villetta Suite
Familierom
 
Fasiliteter på stedet
Svømmebasseng (evt. sesongåpent)
Internettilgang / WiFi
 

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2018
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map