Hotell i Ciampino i Lazio

La Villetta Suite

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo i nærheten av byen, flyplassen og Castelli Romani i grønne omgivelser

Hvis du ikke ønsker å bo midt i Romas travle gater, eller bare trenger en natt på vei til eller fra flyplassen, er La Villetta Suite et utmerket alternativ. Det kan også være at du liker å tilbringe ferien i de sjarmerende landsbyene i vinregionen Castelli Romani. Det er også her paven har sin sommerresidens Castel Gandolfo, som ligger bare 8 km fra La Villetta Suite. Villaen ligger bare 1 km fra Ciampino flyplass og 300 meter fra jernbanestasjonen, hvor du kan kjøre til Roma sentrum på et kvarter.

Svømming og avslapping i hagen

La Villetta er et avslappet sted med en vennlig vertsfamilie, samt ligger det i et rolig område av Ciampino. Det er det perfekte stedet for et kort besøk hvis du bare er på et raskt besøk til Roma og skal fly videre fra Ciampino. Det beste med La Villetta er trolig den sjarmerende hagen med både terrasse og et lite svømmebasseng.

Nyt frokosten i hagen eller på rommet ditt

I sommersesongen serveres frokosten på terrassen slik at du kan starte dagen med deilige dufter av de mange blomstrene i hagen. Hvis været ikke er for dette, serveres frokosten på rommet eller i spisestuen. Om dagen er terrassen og bassengområdet åpne for deg, hvis du heller vil legge deg ned og slappe av enn å hoppe i vannet, er det også solsenger. Parkering er enkelt og gratis (på gaten), og det er gratis internett i hele villaen.

Les mer om La Villetta Suite

Fine rom med god komfort

La Villetta er en liten privat villa som inneholder bare 6 rom totalt. Rommene er koselige og elegant innredet og har aircindition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Michelangelo

Sorrento, Campania

Anbefalinger for deg

Villa Giada

Imperia, Liguria

Hotel Porto Roca

Monterosso, Liguria

Residence Le Terrazze

Portovenere, Liguria

search map