Hotell i Ciampino i Lazio

La Villetta Suite

 
La Villetta Suite er ikke tilgjengelig for øyeblikket
La Villetta Suite er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ciampino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bo i nærheten av byen, flyplassen og Castelli Romani i grønne omgivelser

Hvis du ikke ønsker å bo midt i Romas travle gater, eller bare trenger en natt på vei til eller fra flyplassen, er La Villetta Suite et utmerket alternativ. Det kan også være at du liker å tilbringe ferien i de sjarmerende landsbyene i vinregionen Castelli Romani. Det er også her paven har sin sommerresidens Castel Gandolfo, som ligger bare 8 km fra La Villetta Suite. Villaen ligger bare 1 km fra Ciampino flyplass og 300 meter fra jernbanestasjonen, hvor du kan kjøre til Roma sentrum på et kvarter.

Svømming og avslapping i hagen

La Villetta er et avslappet sted med en vennlig vertsfamilie, samt ligger det i et rolig område av Ciampino. Det er det perfekte stedet for et kort besøk hvis du bare er på et raskt besøk til Roma og skal fly videre fra Ciampino. Det beste med La Villetta er trolig den sjarmerende hagen med både terrasse og et lite svømmebasseng.

Nyt frokosten i hagen eller på rommet ditt

I sommersesongen serveres frokosten på terrassen slik at du kan starte dagen med deilige dufter av de mange blomstrene i hagen. Hvis været ikke er for dette, serveres frokosten på rommet eller i spisestuen. Om dagen er terrassen og bassengområdet åpne for deg, hvis du heller vil legge deg ned og slappe av enn å hoppe i vannet, er det også solsenger. Parkering er enkelt og gratis (på gaten), og det er gratis internett i hele villaen.

Les mer om La Villetta Suite

Fine rom med god komfort

La Villetta er en liten privat villa som inneholder bare 6 rom totalt. Rommene er koselige og elegant innredet og har aircindition, satellitt-TV, Wi-Fi, minibar og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av La Villetta Suite

Les personlige anmeldelser av La Villetta Suite som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av La Villetta Suite. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Nær togstasjon

Vi bodde på La Villetta Suite to netter på vei hjem fra Italia. Bostedet ble valgt utfra parkeringsmuligheter og nærhet til togstasjon for å komme seg inn til Roma. Det er ikke restauranter i umiddelbar nærhet. Nærmeste ligger ca 10 min fra. Rommet var rent og fungerte ypperlig for to overnattinger hvor vi ikke skulle oppholde oss på hotellet. Koselig liten hage. Velstelt. Frokosten var god. Flystøy og ganske lytt mellom rommene. Ellers rolig område.

Les mer
 
search map