Hotell i Ciampino i Lazio

Hotel Roma Sud

Hotel Roma Sud Hotel Roma Sud Lobby/resepsjon Eksempel på dobbeltrom Eksempel på dobbeltrom Bar område Eksempel på Trippelrom Eksempel på Trippelrom
 
Hotel Roma Sud er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Roma Sud er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ciampino her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Med et opphold på Hotel Roma Sud vil du ha en sentral beliggenhet i Frascati-området og like ved en avkjørsel fra motorveien. Derfor er hotellet også et godt valg hvis du kommer fra sør eller øst og har et tidlig morgenfly fra Roma eller kommer sent til Roma og trenger et sted å sove før turen går videre.

Hotellet er faktisk et trestjerners hotell, men har fasiliteter for å bli et 4-stjerners hotell. Her er det rent og pent samt er prisen svært konkurransedyktig sammenlignet med hoteller nærmere flyplassen. Det hjelpsomme personalet vil raskt få deg i godt humør og du vil føle deg velkommen.

Hotel Roma Sud er et fornuftig 3-stjerners hotell hvor du får mye for pengene. Det er et hotell som lever opp til de 3 stjernene og litt mer. Dette hotellet er spesielt egnet for første eller siste overnatting hvor det er viktig å bo i umiddelbar nærhet av flyplassen i Roma.

Hvis sulten melder seg, har hotellet en restaurant med lokale spesialiteter, med mindre de nærmeste restaurantene virker enda mer attraktive. I resepsjonen møter du som det første hotellets vennlige personale som kan hjelpe deg med de fleste spørsmål. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Videre tilbyr hotellet gratis Wi-Fi for gjester. Vær imidlertid oppmerksom på at hastigheten på hotellets internettforbindelse vanligvis ikke er den samme som du er vant til hjemmefra.

Hotel Roma Sud ligger bare 20 kilometer fra Roma sentrum. Ciampino flyplass ligger kun ca. 10 km unna og den store flyplassen i Fiumcino ligger ca. 40 km unna.

Rommene på Hotel Rome Sud

Hotellet har 116 velfungerende rom. Alle har eget bad med toalett og dusj eller badekar. I tillegg er det en hårføner. Det er mulighet for å lage kaffe eller te på rommet.

Les mer om Hotel Roma Sud

Sjul teksten
 
 
search map