Feriehus og hoteller i Ciampino

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ciampino har et innbyggertall på rundt 37 000 så det er ikke snakk om en liten by. Den betyr at du her finner mange butikker, restauranter og hoteller. 

Byen er oppkalt etter den berømte arkeologen Giovanni Giustino Ciampini, som bodde her på 1600-tallet. I dag er byen hovedsakelig kjent for den lille flyplassen Roma Ciampino, som blant annet benyttes av lavprisselskapene easyJet og Vueling. 

Historiske severdigheter finner man ikke mange av i selve Ciampino. Det er til gjengjeld kun et kvarters kjøring inn til Roma, som jo er et paradis for historieinteresserte. 

Kart over Ciampino

Klikk på karter og få et overblikk over byen, samt plasseringen av feriehusene og hotellene vi tilbyr her.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hoteller i Ciampino

Uansett om du kun er ute etter et sted å overnatte én enkelt natt i forbindelse med flyforbindelser, eller du ønsker å bo i byen flere dager, kan du enkelt finne et hotell i søkemotoren her på siden.

Det eneste du behøver å gjøre er å oppgi datoer for å få en oversikt over overnattingsstedene In-Italia Reiser tilbyr i Ciampino. Klikk deg inn på de forskjellige hotellene og feriehusene for å få mer informasjon om stedene. Er det noe du ikke finner svar på er du hjertelig velkommen til å kontakt oss på mail, telefon eller chat.

Les mer om Ciampino

Sjul teksten
 
 
search map