Hotell i Cerveteri i Lazio

Agriturismo Casale Sasso

 
Agriturismo Casale Sasso er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Casale Sasso er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Cerveteri her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Utover vinproduksjonen og den gode beliggenheten i forhold til Roma, har Agriturismo Casale Sasso også både svømmebasseng og fire velinnredete rom - og setter dere samtidig pris på et godt vertskap er dette landstedet noe for dere.

Fred, ro, landskapsutsikt og svømmebasseng

Dette vakre landstedet ligger i fredelige omgivelser i enden av en blindvei, noe som har mange fordeler og kun én liten ulempe - nemlig at ankomstveien er litt ujevn. Fra eiendommen er det en vakker utsikt over de omkringliggende bakkedragene og havet, som er omtrent 10 km unna. Ved det innbydende svømmebassenget er det et herlig soldekk med liggestoler og paviljong om dere skulle ønske å søke litt skygge.

Les mer om Agriturismo Casale Sasso

Egenproduksjon av vin og olje

Vertene Ubaldo og Fulvia er også vinbøndr, og viser gladelig frem vinkjelleren deres der dere også kan få smakt på dere egenproduserte røde- og hvite viner, samt kjøpe med dere noen flasker hjem dersom dere skulle falle for smaken. Utove det dyrker de grønnsaker, bl.a. artisjokk, og produserer deres egen olivenolje. Frokosten serveres som buffet enten i frokostsalen eller på den lukkede verandaen - her får dere smakt frukt fra hagen og hjemmelagd marmelade. Nærmeste restaurant ligger ca. 2 km fra stedet.

Stranddag eller storbyvisitt?

Hvis dere er ute etter et alternativ til det forlokkende svømmebassenget med den vakre landskapsutsikten, så anbefaler vi dere å ta en tur på stranden ved Campo di Mare som ligger ca. 10 km unna. Her finner dere en blanding av sand og småstein, og det er både offentlige (gratis) og private strender der dere kan leie parasoller og strandstoler. Dere kan også velge å dra på dagstur til Roma, omtrent 50 km unna. Fra togstasjonen i Marina di Cerveteri (9 km unna) går det tog til San Pietro stasjon omtrent hver halve time. Turen tar omtent 25 minutter og siste hjemreise er som oftest rundt midnatt, så dere kan nyte en middag på Romas utallige fortausrestauranter før dere returnerer til Agriturismo Casale Sasso. Fra San Pietro stasjon er det kun 700 meter til Petersplassen. Andre utfluktsmuligheter i området inkluderer Braccianosjøen (ca. 25 km) og Castello di Santa Severa (ca. 11 km).

Rommene på Agriturismo Casale Sasso

Rom

De fire rommene ligger alle i første etasje med selvstendig inngang utenfra. De er alle innredet forskjellig med et varmt og personlig preg. Rommene har lcd-tv (m/ satelittkanaler i dobbeltrommene), loftsvifte og et bad med toalett, hårføner og dusj. Alle rommene har mulighet for én ekstra oppredning, og to av rommene har i tillegg plass til to eksrta oppredninger til familier på fire personer. Dersom dere bestiller enkeltrom får dere dobbeltrom til enkeltromspris. Det er ikke mulig å bestille barneseng. Det er ikke kjøleskap på rommene, men i frokostsalen står det et stort kjøleskap som fritt kan benyttes av gjestene.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Casale Sasso

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Casale Sasso som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Casale Sasso. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 3 anmeldelser fra Agriturismo Casale Sasso

Lokalt, personlig, hjertevarmt, rustikt og vakkert

Her fant jeg en liten, lokal B&B med stor gjestfrihet og varme. Meget personlig og meget skjønne og imøtekommende mennesker, som lager deilige, rustikke og lokale italienske retter som man kan kjøpe til middag, hvis man ikke vil kjøre til en restaurant (det er ingen innenfor gangavstand).

Eneste minuset (jeg ville nok ha gitt 4,5 stjerner, men kan ikke gi en halv stjerne) er at det er italiensk frokost, som er greit nok, men ikke det samme som kontinental frokost, og veggene mellom rommene må være veldig tynne, for det er lytt.

Men utsikten med små fjell bak huset og landskapet med utsikt helt ut mot Middelhavet er fantastisk. Absolutt verdt en ferie. Det er ikke et sted for barn, det er ingen muligheter for å leke eller spille ball på området.

Les mer

Flott beliggenhet nært Roma

Fantastisk deilig familiedrevet sted med engasjerte verter og flotte omgivelser.
Beliggenheten nord for Roma, omgitt av oliventrær og vinranker, er ganske vidunderlig med utsikt over Middelhavet og ut over kystlinjen. Så absolutt verdt et besøk.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Casale Sasso

Les mer
 
search map