Ferieovernattinger i Cerveteri

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Cerveteri ligger 35 km fra kysten (Civitavecchia) og omtrent 42 km fra Roma. Byen har ca. 35 000 innbyggere, en av regionen Lazios eldste byer, og huser levninger fra etruskerne og romerne. Det er en togstasjon i byen med forbindelser til bl.a. Roma, Grosseto og Pisa (via Ladispoli eller Stazione di Marina di Cerveteri).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bli kjent med byens fortid

Tilbake i det 8. århundre f.Kr. strakte byens innflytelse seg til de omliggende områdene Tolfafjellene, Vejo og en kyststrekning på ca. 70 km. Gamle Civitas Cæris Veteris baserte sin rikdom på handel med karthagenere og de greske byene. Byen delte skjebne med mange andre etruskiske byer, og etter romernes herredømme havnet den under longobardene og ble deretter en del av Pavestaten. Cerveteri blomstret opp som middelalderborg og -festning under forskjellige adelsfamilier, og som uavhengig kommune på 1200-tallet.

På torget

Stikk innom byens slott som ligger på torget Piazza Santa Maria, der dere også kan besøke en romansk kirke fra 1100-tallet i tillegg til byens nasjonalmuseum, Museo Nazionale Cerite. Ta også del i folkelivet på vinfesten Sagra dell'Uva som avholdes her hvert år i den siste uken i august. Hele byen fester og det er boder med vinsmaking, forskjellige matvarer og konkurranser av forskjellige slag over alt.

Bestill ferieovernattinger i Cerveteri

Absorber den historiske atmosfæren og dra på spennende dagsturer til Roma. Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om tips og råd angående ferieovernattinger i området. Vi har over 15 års erfaring med reiser i Italia, og hjelper dere gladelig med å realisere drømmeferien deres.

Les mer om Cerveteri

Sjul teksten
 
 
search map