Anmeldelser av Villino Viterbo

 
Villino Viterbo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villino Viterbo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Lazio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villino Viterbo

Les personlige anmeldelser av Villino Viterbo som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villino Viterbo. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Sten-Åge og familie fra Trollåsen i Norge boede på Villino Viterbo i Cerenova fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Her var opplevelsen noe mer blandet. Vi slet en del med å finne frem, mest fordi det ikke står skilt mot Marina de Cereveti eller Cerenova etter man har tatt av fra motorveien. Man må ta til høyre i lyskrysset, og ikke kjøre mot Ladispoli. Da kommer man til slutt til en avkjørsel til venstre mot Cerenova.

Det negative med Villa Viterbo er alle hundene både hos nærmeste nabo og generelt. Naboen over gaten har 4-6 små bikkjer som holdt oss våkne til 02.00 første natten. Det ble noe bedre da vi fikk personellet på Melis House( hyggelige personer) til å kontakte vedkommende, og true med politiet. Utfordringen er at det er ekstremt mye hunder i området. Når den ene starter å bjeffe, så følger alle de andre på. Det må også sies at soverommene som er oppe er ekstremt varme. Man bør anbefale air condition. Ellers var badebassenget veldig bra, flott grønnsakmarket hver dag, stort marked i helgene og en generelt hyggelig liten landsby. Informer også om at det er svart sand på strendene, noe som er uvant. Ellers hadde vi 2 fine dager i Roma, og togforbindelsen var veldig bra. 35 min til Peterskirken og 45 minutter til Termini.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2008
Antall reisende 2 voksne, 2 barn
Navn
Erling og hans familie fra Eidsvoll i Norge boede på Villino Viterbo i Cerenova fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008.

Vi hadde et greit opphold i Cerenova. Etter noen travle dager i Roma var det fint å roe ned i dette ferieområdet. Vi satte pris på den fine uteplassen og tilgang til fint basseng.
Dette har nok vært en fin leilighet, men nå er den blitt noe slitt og trenger en oppgradering. Den største forstyrrelsen var imidlertid alle hundene i området, naboen (vis a vis vår leilighet) hadde 4 store hunder, som forstyrret natt og dag.
Vi ble hyggelig mottatt og behandlet ved ankomst og avreise.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2008
Antall reisende 2 voksne, 1 barn
Navn

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Oktober 2005
Antall reisende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på dansk. Klikk her for å se originalen

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map