Castel Madama, Lazio Palio i Castel Madama

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her er det snakk om et fantastisk arrangement til evig minne om Madama Margarita fra Østerrike, datter av keiser Karl V som hersket på 1500-tallet. Byen går gjennom en betydelig forandring når Palio inntar byen og tar med publikum til en forsvunnet og glemt tid, som går 500 år tilbake. Her føles det nesten ut som å være statist i en film bortsett fra at man skal betale for å delta eller så må man sitte og se. Du kan beundre både store og små kledt ut i drakter som var vanlige klær i renessansen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Byen er som forandret og alle sporene fra nåtiden er tryllet bort. Få med deg de levende kulissene i form av butikker. verksted og vertshus som er blitt skapt til datidens nåtid. Festen avsluttes med hesteveddeløp, det som vanligvis er tradisjon ved en italiensk Palio. Den raskeste deltakeren vinner Il Palio (premien) og Karl Vs sverd.

 
 

Populært i Lazio

search map