Feriehus og hoteller i Castel Gandolfo

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det kan godt hende at pave Frans ikke har vært her enda, men det er ikke vanskelig å forstå hvorfor den katolske kirkens overhode har hatt tradisjon for å trekke seg tilbake til Castel Gandolfo for å slappe av de siste århundrene. I dag elsker også andre romere å reise hit på dagsturer eller helgebesøk for å nyte de naturskjønne omgivelsene og de mange kulinariske tilbudene.

Castel Gandolfo består i grove trekk av en mindre hovedgate med idylliske, små sidegater. De lokale produktene i form av viner, grønt, frukt og pølser er vidt anerkjente, og selv om det er smått med severdigheter i byen, er landsbystemningen og utsikten over den dypblå Albanosjøen en enestående opplevelse i seg selv så tett på Roma.

Det har nylig blitt åpnet opp for guidede omvisninger i pavens hage, Giardino Barberini, og selve det laksefargede sommerhuset, Palazzo Pontificio. Det er omvisninger på både engelsk og italiensk.

Kart over Castel Gandolfo

Klikk på kartet og ser hvor våre feriehus ligger.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Feriehus i Castel Gandolfo

Det er dessverre ikke mulig å bestille rom på byens unektelig mest eksklusive feriehus, men bortsett fra Palazzo Pontificio rommer søkemotoren her på In-Italia Reiser et bredt utvalg av håndplukkede feriehus i Castel Gandolfo. Med gode transportmuligheter inn til den italienske hovedstaden er Castel Gandolfo ideelt for deg som ønsker litt avstand til storbyens larm, men samtidig ønsker å være tett på de mange severdighetene i området.

Bruk søkemotoren øverst her på siden for å finne og bestille overnatting i Castel Gandolfo. Bare angi dine feriedatoer for å komme i gang, så kan du få hjelp av våre grundige og ærlige boligbeskrivelser til å finne det feriehuset som passer best til dine ønsker.

Les mer om Castel Gandolfo

Lokale linker

Bestill omvisning i pavens sommerhus og hage her.

Sjul teksten
 
 
search map