Feriehus og hoteller i Bracciano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bracciano ligger ca. 40 km nord for Roma og er den største byen ved sjøen med samme navn. Mytene sier at under sjøen finnes det en del av byen som har sunket. Byen som den er i dag har en form som en arm og derav navnet Bracciano (arm).

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Man vet ikke mye om når eller hvorfor Bracciano ble grunnlagt, men man mener at det startet med en liten samling av hus ved siden av den romerske veien Via Clodia. Man mener også at den oppsto for å beskytte befolkningen med saracenernes innvasjon. Da byen ble overtatt av familien Orsini, etter å ha vært under dominanse av flere forskjellige familier og kirkens styre betød stor fremgang for byen. Overtakelsen av den store og mektige familien gjorde at den lille fiskerlandsbyen blomstret kraftig.

Les mer om Bracciano

Slottet

Slottet som dominerer hele byen ligger på toppen av en bakke og fikk sitt nåværende utseende av Orsini familien på slutten av 1400-tallet. Det har siden den tiden frem til i dag huset og underholdt mange kjente mennesker.

Historisk spennende by

Bracciano er og har lenge vært et populært feriemål på grunn av sin gode plassering. Du er ikke så nær havet, men til gjengjeld har du sjøen og en historisk spennende by å besøke. Vi anbefaler at du besøker kirken Santa Maria Novella og ved siden av, klosteret degli Agostiano, hvor du finner bymuseet og forskjellige arkeologiske funn fra område. Slottets inngang finner du på enden av Piazza Mazzini og hvis du går en tur opp i tårnet får du en flott utsiktutover byen og sjøen. Her finnes det utstillinger med funn fra forskjellige tidsalder, som alle er funnet i område.

Sjul teksten
 
 
search map