Agriturismo i Bolsena i Lazio

Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasjøen i bakgrunnen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo Le Vigne frister med både svømmebasseng, barnebasseng og restaurant på stedet - så dere kan nyte feriedagene med alt på et sted.

Innsjøutsikt og gangavstand til en hyggelig by

Agriturismoen åpnet i 2006 og tilbyr noe ikke mange andre landsteder kan stille med: utsikt over en innsjø og kort avstand til en sjarmerende by. La leiebilen stå gratis på stedets parkeringsplass og spaser ned til byen når dere måtte føle for det - eller hva med å hoppe på en av terrengsyklene som står til gjestenes disposisjon? I tillegg kan dere slappe av i stedets store hage med paviljonger, svømmebasseng, solsenger, parasoller, dusj og utsikt over Bolsenasjøen.

Les mer om Agriturismo Le Vigne

Drømmeferie for barna

Stedet er meget barnevennlig da det ikke er trafikkerte veier i nærheten, det er lekerom innendørs og lekeplass ute ved barnebassenget (som ligger i ene enden av det store bassenget). Stedet produserer egen vin og olivenolje i tillegg til å dyrke grønnsaker - råvarer som kan smakes på stedets egen restaurant som kun er åpen for overnattende gjester. Frokosten serveres som buffet.

Rommene

De 11 rommene er forskjellige i form og farge, men alle har aircondition og fra enkelte av dem kan man skimte innsjøen. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i et selvstendig bygg ved siden av - rommene i den selvstendige byggen har satelitt-tv og safe.

Dobbeltrom Standard:
- To flotte rom med tv, aircondition og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er ikke mulig med ekstra oppredninger, og det ene rommet har terrasse.
Dobbeltrom Superior:
- Ni romslige rom (litt større enn Standard-rommene) med tv, aircondition og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er mulig med én ekstra oppredning i samtlige rom, og to ekstra oppredninger i fem av rommene. De fleste av rommene har privat terrasse, og de uten privat terrasse har en felles terrasse.

Leilighetene på Agriturismo Le Vigne

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Le Vigne

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Le Vigne som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Le Vigne. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Le Vigne

Nydelig beliggenhet og søte verter

Vi hadde den vakreste familieferien på Le Vigne. Vertinnen var veldig hjelpsom og serviceinnstilt.

Les mer

Fantastisk sted

Oppholdet vårt var fantastisk deilig og rolig.
Stedet ligger rett ved en fin liten landsby som er i gangavstand. Agroturismoen er velholdt, og rommet vi bodde på var stort, to store rom med en dobbelseng og sovesofa. Det var et lite bord inne også, og et lite kjøleskap stort nok til å ha litt drikke, ost og skinke o.l. Vi hadde en egen uteplass med bord og stoler, og tilogmed et tørkestativ. Bassenget var ikke veldig stort, men stort nok til å herje for barna, og fint bassengområde med solsenger.
Frokosten var god med typiske italienske frokostkaker, men også omelett, frokostblandinger, ost, skinke og frukt. Verten var hyggelig, og serviceminded - - bl.a kjørte hun og kjøpte en bussbillett til meg!!
Ett eneste minus var internettforbindelsen, som var dårlig. Wi-fi fungerte så og si ikke i rommet vårt, noe bedre i bassengområdet. Også 3G/4G var varierende (egentlig hele Bolsena)
Det er også gangavstand til en ganske stor COOP matvarebutikk.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Vigne

Nydelig fredelig sted med flott utsikt, Frokosten er et stort kagemekka, men
kunne vært godt italiensk brød

Les mer

Et lite paradis

Vi var en gruppe voksne som ville nyte freden i en mindre by etter noen intensive dager i Roma. Vi kunne ikke ha tatt et bedre valg! Vi fikk en varm velkomst av Stefania og hennes familie som driver Le Vigne. De er enormt vennlige og sjenerøse, og det er lett å trives der. Herlig hage med vidunderlig utsikt over byen og innsjøen, fint bassengområde, gode rom. Kort ned til sentrum. Fantastisk frokost. Kan virkelig anbefales!

Eva Lindholm, Limhamn

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Vigne

Les mer

Fint familiested

Vi reiste med to barn på 4 1/2 og 2 1/2 år og hadde et dobbeltværelse superior. Vi bodde på Le Vigne i 6 døgn. Rent og greit rom med god plass til bagasjen, men litt mørkt og i rustikk stil (noe som er typisk for regionen). Barna sov på en sovesofa som luktet litt gammelt. Utenfor rommet var det et lite bord og stoler som ga mulighet til å sitte ute etter at barna hadde sovnet. Vi savnet kjøleskap på rommet og wifi som kun er tilgjengelig i restauranten. Med barn på reise er det også praktisk med tilgang til å kunne vaske klær, noe vi måtte få gjort på et vaskeri i sentrum. Frokosten var grei nok. Utrolig stort utvalg av kaker og andre søtsaker, men også yoghurt, korn, tomater fra gården, frukt og gode skinker og oster. Mulighet til å spise middag med egenprodusert vin på kvelden dersom man bestiller på morgenen. Rimelige priser på maten.

Vakker utsikt og fin beliggenhet med gangavstand til sentrum. Noe støy fra byen (musikk) og hunder som bjeffer kan til tider være forstyrrende. Bassengområdet med barnebasseng var fantastisk for ungene. Vi hadde det stort sett helt for oss selv til tross for at det bodde flere familier der. Eierne jobber veldig hardt (nesten døgnet rundt), var veldig hyggelige og gjør sitt ytterste for gjestene. Le Vigne er et fint familiested.

Les mer
 
search map