Agriturismo i Bolsena i Lazio

Agriturismo Le Vigne

Agriturismo Le Vigne med Bolsenasjøen i bakgrunnen
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Agriturismo Le Vigne frister med både svømmebasseng, barnebasseng og restaurant på stedet - så dere kan nyte feriedagene med alt på et sted.

Innsjøutsikt og gangavstand til en hyggelig by

Agriturismoen åpnet i 2006 og tilbyr noe ikke mange andre landsteder kan stille med: utsikt over en innsjø og kort avstand til en sjarmerende by. La leiebilen stå gratis på stedets parkeringsplass og spaser ned til byen når dere måtte føle for det - eller hva med å hoppe på en av terrengsyklene som står til gjestenes disposisjon? I tillegg kan dere slappe av i stedets store hage med paviljonger, svømmebasseng, solsenger, parasoller, dusj og utsikt over Bolsenasjøen.

Les mer om Agriturismo Le Vigne

Drømmeferie for barna

Stedet er meget barnevennlig da det ikke er trafikkerte veier i nærheten, det er lekerom innendørs og lekeplass ute ved barnebassenget (som ligger i ene enden av det store bassenget). Stedet produserer egen vin og olivenolje i tillegg til å dyrke grønnsaker - råvarer som kan smakes på stedets egen restaurant som kun er åpen for overnattende gjester. Frokosten serveres som buffet.

Rommene

De 11 rommene er forskjellige i form og farge, men alle har aircondition og fra enkelte av dem kan man skimte innsjøen. Rommene ligger enten i hovedbygningen eller i et selvstendig bygg ved siden av - rommene i den selvstendige byggen har satelitt-tv og safe.

Dobbeltrom Standard:
- To flotte rom med tv, aircondition og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er ikke mulig med ekstra oppredninger, og det ene rommet har terrasse.
Dobbeltrom Superior:
- Ni romslige rom (litt større enn Standard-rommene) med tv, aircondition og bad med toalett, hårføner og dusj eller badekar. Det er mulig med én ekstra oppredning i samtlige rom, og to ekstra oppredninger i fem av rommene. De fleste av rommene har privat terrasse, og de uten privat terrasse har en felles terrasse.

Leilighetene på Agriturismo Le Vigne

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map