Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Byen Bolsena ligger ved innsjøen med samme navn, Bolsenasjøen, i den nordlige delen av Lazio regionen. Det er svært få byer som ligger på bredden til innsjøen. Nabobyene Marta og Capodimonte ligger i syd og Bolsena i den nordlige delen av innsjøen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bolsena har en fin historisk profil med kirkene Basilica di Santa Cristina , Chiesa del SS. Salvatore og selvfølgelig middelalderslottet Castello Rocca Monaldeschi di Bolsena . Byen er også hjem til mange vakre plasser og et historisk museum for Bolsenasjøen. Nede ved sjøen finner du en marina og et lite fergeleie med mulighet for turer på innsjøen.

Les mer om Bolsena

Hvis du bor i Bolsena, er det innlysende å benytte seg av de mange mulighetene som Bolsenasjøen tilbyr: Man kan for eksempel ta en båttur på innsjøen, med avgang fra Bolsena og ut til øyene Bisentina og Martana (de eneste to øyene i Bolsenasjøen). Kort sagt, det snakk om et vakkert område med skog og bølgende åser, og et flott utgangspunkt for å utforske det sentrale Italia: etruskisk område, regionene Umbria (der du kan besøke Orvietos underjordiske by) og Toscana samt den evige stad, Roma.

Sjul teksten
 
 
search map