Villa i Anzio i Lazio

Villa Verdi

 
Villa Verdi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Verdi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne vakre "sydlandske" villaen er plassert i en behagelig avstand til stranden (ca. 2,4 km) og ikke minst for dagsturer til Roma (ca. 50 km eller en knapp time med direkte tog).

Villa Verdi er en nydelig lysegul villa med en frodig hage med palmer, blomster og en plen, hvor barna kan boltre seg.

Les mer om Villa Verdi

Villaen styrker utover den korte spaserturen til vannet (både private og offentlige strender) og avstanden til "kulturmekkaet" Roma (togstasjon ligger ca. 2 km unna), er det godt vedlikeholdte inventar, den enorme terrasse på 40 m² og den flotte grønne hagen. Villaen ligger også på en rolig vei og grenser opp til en mark, så den eneste "støy" man her kan snakke om er eventuelt fuglekvitter. Innen få minutters gange finner man både slakter, supermarked, bakeri, barer, pizzeriaer og frukt forretninger. En kort kjøretur herfra ligger en golfbane, et ridesenter, tennisbaner og svømmebasseng.

Villaen er dansk-eid, noe som betyr at innredning og fasiliteter er spesielt "tilpasset" den nordiske publikum. Dette gjenspeiles i den barnevennlige hagen på 1000 m² med trampoline og lekeplass og en Weber grill.

Den 250 m² villaen er innredet med en hall i første etasje, hvor det også er spisekjøkken (fullt servise og nye gryter og panner), rom med dobbeltseng og kamin, bad med dusj, to stuer en suite med kamin og brenneovn. I andre etasje er det bad med badekar og tre soverom (ett rom med dobbeltseng, et barnerom med to køyesenger for fire personer og et rom med dobbelt sovesofa), som alle har tilgang til terrassen. Det er også trådløst internett, vaskemaskin, oppvaskmaskin og sykler tilgjengelig.

Bemerk at villaen er røykfri, og at dyr er ikke tillatt.

Sjul teksten
 
 
search map