Anmeldelser av Villa Bianca

 
Villa Bianca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Bianca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Gjesteanmeldelser av Villa Bianca

Les personlige anmeldelser av Villa Bianca som ligger i Lazio. Bedømmelsene av villaen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Villa Bianca. I tillegg til vurdering av selve villaen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.
Snorre og familie fra Tomasjord i Norge boede på Villa Bianca i Anzio fra d. 19. juni til d. 10. juli 2010.

Vi hadde 3 fantastiske uker på Villa Bianca og i Anzio. Turen ned fra flyplassen (ca 1 time) gikk fint, men veibeskrivelsen var ikke helt riktig. Med hjelp av GPS fant vi frem. Husverten møtte opp som avtalt, og var lett å få tak i. Han var etter vår erfaring den eneste i Anzio som snakket engelsk. Han var svært omgjengelig og hjelpsom. Huset og hagen var helt fantastisk. Huset hadde 12 senger og ikke 10 som var oppgitt på forhånd. Vi var i store deler av perioden 10 personer der, og hadde god plass. 3 bad samt en utedusj var meget praktisk. Det romslige huset gjorde det mulig å være så mange samtidig med barn fra 4 til 18 år uten at man gikk på hverandre. Kjøkkenet var litt lite, og kanskje litt spartansk utstyrt, samt en litt dårlig koppvaskmaskin var det eneste negative. Vi hadde det ganske varmt om nettene spesielt den siste uken, og savnet nok airkondition i den øverste etagen. Alle måltider ble inntatt på en diger balkong, som alltid var deilig selv ved stekende varme utenfor.

Området var fantastisk å feriere i. Det var kort vei ned til stranden (5 minutter). Sentrumet like ved (Lavinio) var bare 7-8 minutter spassertur. Kort vei til flotte Pizzeriar var også supert. Innkjøp av matvarer var suverent på en lavpris kolonialbutikk like ved (IN's). Flere dager kjørte vi inn til byen Anzio (ca 15 minutter kjøretur) hvor det var en fantastisk barnevennlig strand. Området rundt var fint for sykkelturer på småveier som det var mange av. Fikk også flere lange turer på sykkel inn til et fjellområdet like ved (Rocco Massima). På toppen der lå en iddylisk liten landsby som anbefales et besøk. På turen opp dit på et lite sted (Borgo Montello) lå et eventyrlig digert Antekvariat. Dette anbefales virkelig et besøk. Det var digert med de mest utrolige antikviteter. Av utflukter var vi i Roma. Enkelt å kjøre bil til Roma EUR, hvor vi tok Metro inn til sentrum. Alternativt kan man ta tog hele veien fra Lavinio. Kjøreturen til Roma tok ca 45 minutter. På veien til Roma lå et stort designer outlet (Castello Romano) som ble besøkt. Kjørte også en dag ned til Pompei (ca 3,5-4 timer kjøretur). Anbefaler at man kjører inn til Roma og tar motorveien derfra (litt lengre, men klart raskere).

Totalt sett var dette vår fineste ferie noensinne.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2010
Antall reisende 8 voksne, 2 barn
Navn
Sølvi Karin og familie fra Davik i Norge boede på Villa Bianca i Anzio fra d. 4. til d. 18. juli 2009.

Vi var to norske familier på tilsammen 9 personer som reiste til Lavinio to uker i juli 09. Denne ferien svarte til våre forventninger. Vi ble møtt av vår hyggelige vert Adrian, selv om vi kom sent på kvelden.Det var veldig smart å bruke medbragt GPS for å finne stedet/huset. Huset er stort og romslig, men hagen litt mindre enn vi trodde. Lavinio har svært lite utenlandske turister. Noe vi syntes var flott! Denne landsbyen ligg rett ved sjøen og har flotte badestrender. Det er praktisk å disponere en bil da Lavinio er et godt utgangspunkt for dagsreiser til interessante steder.
Pompei er fantastisk og verdt et besøk, selvom det er dyrt der. Vi reiste med toget til Roma. Det tar en time.Veldig praktisk. Kjøp dagsbiletter på togstasjonen til 7 euro pr. pers. Da kan du bruke tog og buss i Roma hele dagen. Lurt å lære seg litt italienske gloser. Italienerene her er ikkje spesielt engelsktalende. Dette var ein super ferie! Vær ikke redde for å bruke in-italia. Vi har hatt flott service og det gjør at vi reiser til Italia igjen!

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juli 2009
Antall reisende 5 voksne, 4 barn
Navn
Kari og familie fra Notodden i Norge boede på Villa Bianca i Anzio fra d. 20. til d. 27. juni 2009.

Vi har hatt en flott tur til Anzio / Lido Lavinia. Huset var enormt, og godt sikret mot innsyn og innbrudd. Det ble aldri for varmt om natten - selv om temperaturene ute var høye. Det nydelige huset lå fint til innkjøps muligheter, og favoritt pizzaeriaen ble " Simson". Nydelig mat og bare 3 min å gå fra huset :-) Mye god lokal mat i alle butikker. Huset var også et godt utgangspunkt for å besøke Roma - 1 time, med korrensponderende buss fra og til tog-stasjonen. Likevel ble vår uke i Villa Bianca ( Stella marina) vidundelig på grunn av den deilige stranden bare 5 min unna. Mye bølger og varm sand gjorde barna ville av glede :-)

Vi kan virkelig anbefale Villa Bianca til andre familier som ønsker sol, strand, varme og behagelig komfort.

Opplysninger om anmelder

Reiseperiode Juni 2009
Antall reisende 4 voksne, 4 barn
Navn

Hvis en anmeldelse ikke er skrevet av en norsk gjest vil du kunne lese vår oversettelse som er fritt oversatt. Du kan naturligvis også alltid lese den originale anmeldelsen.

I tillegg til anmeldelser fra In-Italias gjester kan du på mange av feriehusene våre også finne vurderinger fra TripAdvisor der mange velger å vurdere In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspirasjon til Italia-ferien din på bloggen.

 
search map