Villa i Anzio i Lazio

Villa Bianca

Første etasje 2. etasje
 
Villa Bianca er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Villa Bianca er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Bianca er en flott villa som er fordelt på to etasjer med plass til max 10 personer. Villaen er omkranset av stor hage og kan by på gode utendørs oppholdsmuligheter.

Nærhet til strand

Villaen ligger i et typisk italiensk husområde ca 5 minutter fra havet og sandstranden. Videre befinner man sig kun 10 minutter fra Lavinias lille sentrum, med butikker, restauranter, barer og puber. Det er ca 5 minutter til togstasjonen med forbindelse til Roma.

Les mer om Villa Bianca

Man har ca 200 m² til rådighet innendørs og 1000 m² utendørs. Det er mulig å parkere innenfor villaens omkransede mur og her er det ihvertfall plass til to biler.

Villa med 10 soveplasser:

- I første etasje finner man en meget stor stue med utgang til en overdekket terrasse med utsikt til hagen og hvor det er mulighet for å spise måltider utendørs. Videre finner man kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin, komfyr, kjøleskap m.m., to soverom med henholdsvis to og tre soveplasser og bad.
- I andre etasje finner man to soverom med to enkelsenger i hvert rom, en slags "mini leilighet" med tre soveplasser og kjøkkenhjørne. Dessuten finner man på denne etasjen to bad med toalett og dusj.

Sjul teksten
 
 
search map