Feriebolig i Anzio i Lazio

Residence T-Village

 
Residence T-Village er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence T-Village er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Blant T-Villages mange fasiliteter kan vi nevne restaurant, felles solterrasse med panoramisk havutsikt og lekeplass. Alle leilighetene har gratis parkering, aircondition og balkong eller terrasse, der de fleste også har havutsikt.

La feriedagene begynne

Tilbring velfortjente fridager på stranden Tor Caldara under den gylne middelhavssolen eller på leilighetens private balkong/terrasse. Det er tydelig at T-Village har fokusert på uteområdene med terrasser, balkonger, havutsikt, strand og beliggenhet) og har gjort dem veldig fristende, mens innendørs er standarden og innredningen under middels.

Les mer om Residence T-Village

Forelsk dere i havutsikten

Hotellet lokker med egen restaurant (á la carte), bar, heis, felles soldekk med panoramisk havutsikt, internettpoing (mot betaling), bibliotek, sykkelutleie, lekeplass for de minste og strandservice med parasoll og solsenger (inkl. hele året). I høysesongen er det livlig på stranden med musikk og lek. Alle leilighetene er utstyrte med aircondition, satelitt-tv og balkong eller terrasse, der de fleste har havutsikt. Alle leilighetene har også tilgang på gratis parkering.

Ettromsleilighet med 2+1 soveplasser - med balkong uten havutsikt:
- Leilighet på 28 m² som består av en stue med dobbel sovesofa, enkeltsovesofa (mot tillegg) og kjøkkenkrok (kjøleskap, 2 kokeplater), samt et bad med toalett og dusj. Balkongen er omtrent 5 m² stor.
Toromsleilighet med 2+2 soveplasser - med balkong uten havutsikt:
- Leilighet på 37 m² som består av en stue med kjøkkenkrok (kjøleskap, to kokeplater) og dobbeltsovesofa/køyeseng, et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett og dusj. Balkongen er omtrent 5 m² stor med utsikt over en intern gård.

Toromsleilighet med 2+2 soveplasser - med terrasse og panoramisk havutsikt:
- Leilighet på 51 m² som består av et kjøkken (kjøleskap, to kokeplater), en stue med dobbel sovesofa/køyesenger, et soverom med dobbeltseng, samt et bad med toalett og dusj. Terrassen er omtrent 10 m² stor med panoramisk havutsikt.
Suite med 2+2 soveplasser - med terrasse og panoramisk havutsikt:
- Leilighet på 42 m² som består av et kjøkken (kjøleskap, to kokeplater), en stue en-suite med dobbel sovesofa/køyeseng, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett og dusj. Suiten er i tillegg utstyrt med DVD-spiller, flatskjerms-tv og mikrobølgeovn. Den store terrassen er omtrent 20-35 m² stor med panoramisk utsikt.
Treromsleilighet med 5+2 soveplasser - med terrasse og panoramisk havutsikt:
- Leilighet på 66 m² som består av et kjøkken (kjøleskap, to kokeplater), en stue med sovesofa, et soverom med dobbeltseng, to dobbeltrom med køyesenger/enkeltsenger, samt et bad med toalett og dusj. Terrassen er omtrent 10 m² stor med panoramisk havutsikt.

Spør gjerne en av våre erfarne reisekonsulenter om hjelp til å bestille ferieovernattingene deres her.

Sjul teksten
 
 
search map