Feriebolig i Anzio i Lazio

Residence Elianto

 
Residence Elianto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Elianto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Residence Elianto ligger langs havet ved Tor Caldara, ca 3 km fra Anzio sentrum og 800 meter fra togstasjonen. Stedet ligger kun få meter fra den fine sandstranden og 200 meter fra handlemuligheter, barer og restauranter.

Bo like ved stranden og havet

På Residence Eliantos finner du to store terrasser med bord og stoler for gjestenes fellesbruk ( noen av leiligheten har dessuten en egen terrasse eller balkong) og herfra har man direkte adgang til stranden, som kan benyttes mot betaling. Det er også en del av stranden som er betalingsfri noen meter unna. I nærheten finnes det et idrettsanlegg med mulighet for å dyrke diverse aktiviteter som tennis og fotball.

Les mer om Residence Elianto

.

Noe støy i juli og august, fred og ro resten av året

I høysesongen er det ofte musikk på stranden på kveldstider, og det kan forsette natten lang, derfor kan dette virke sjenerende. Derfor anbefaler vi å ha ørepropper med, om du ikke har lyst til å delta på festene.

Leiligheter med aircondition, parkeringsmuligheter og noen med balkong

På Residence Elianto er det en liten bar og møtesal. Det finnes et mynt-vaskeri ca. 1 km unna leilighetene. Dessuten er det en heis som går fra øverste og helt ned til stranden, og her er det også en parkeringsplass. Alle leilighetene har aircondition, tv og mikrobølgovn- halvparten av disse har også egen balkong.

Les om leilighetene på Residence Elianto

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Elianto

Les personlige anmeldelser av Residence Elianto som ligger i Lazio. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Elianto. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Elianto

Fantastisk beliggenhet

Helt fantastisk beliggenhet og en svært trivelig leilighet med egen liten møblert uteplass (til tross for at det ikke stod noe om dette i beskrivelsen av Igh Oleandro). Sandstranden nedenfor er ren og fin med god service i strandbaren der det finnes både is, kaffe og lett lunsj. Anbefales!

Les mer

Bedømmelse av Residence Elianto

Les mer

Bedømmelse av Residence Elianto

Les mer

Bedømmelse av Residence Elianto

Les mer

Bedømmelse av Residence Elianto

Les mer

Bedømmelse av Residence Elianto

Les mer
 
search map