Hotell i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rom i annekset Firesengs-rom Superior rom Trippelrom
 
Grand Hotel dei Cesari & Dependance er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Grand Hotel dei Cesari & Dependance er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Anzio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Dette klassiske italienske badehotell ligger i første rekke ned til vannet: En bred barnevennlig sandstrand i utkanten av byen Anzio, nærme Roma (57km). Det er strand så langt øye kan se, og sammen med det beroligende Middelhavet,og de karakteristiske sanddynene i området er alle forutsetninger for en vellykket badeferie på plass. Som et godt alternativ til stranden er hotellets enorme svømmebasseng og innbydende solterrasse med bar.

Restaurant og flere fasiliteter

Hotellet har egen restaurant, som er en stor spisesal med plass til 250 personer med dags-meny som varierer fra dag til dag. På menyen er en blanding av lokale og internasjonale retter. Videre er det også en elegant bar, hvor man kan nyte en aperitiff innen middagen, eller frukt og cocktail ute ved svømmebassenget om sommeren. På hotellet er det også mulig å "pleie kropp og sjel" i fitness og wellness avdelingen. Man kan for eksempel gå i tyrkisk bad, jacuzzi eller en tur forbi trimrommet (alt mot betaling). Hvis du ankommer med bil, er det parkering, kommer du med det offentlige, kan det nevnes at Anzio Colonna jernbanestasjon ligger 500 meter fra hotellet.

Les mer om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rom med havutsikt

Alle rommene har havutsikt og er enten fordelt i hovedbygningen, som ligger rett overfor strandpromenaden, eller i annekset under hotellet på stranden. En underjordisk tunnel forbinder de to bygningene. Alle rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV, telefon og eget bad med toalett og dusj eller badekar og hårføner. Rommene i annekset har en balkong med havutsikt foran, men er enklere innredet i forhold til rommene i hovedbygningen, som i sin tur har utsikt over havet fra siden.

Les om rommene på Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Les personlige anmeldelser av Grand Hotel dei Cesari & Dependance som ligger i Lazio. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Grand Hotel dei Cesari & Dependance. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 8 anmeldelser fra Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Basseng nært hav

Bra for barnefamilier da barna elsket bassenget og vi voksne kunne gå ned til havet og ta en dukkert. Innredning i gammeldags/arabisk stil... Nært supermarkedet der vi kjøpte pizza og spiste på balkongen som har solnedgang. Men et stykke å gå til byen, og man kan dessverre ikke gå langs stranden uten å vasse.

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Les mer

Bedømmelse av Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Les mer

Geir og familie fra Kr. Sand i Norge boede på Grand Hotel dei Cesari & Dependance i Anzio fra d. 29. september til d. 6. oktober 2011.

vi hadde en fin tur. Veldig fornøyd med plassering på stranden med utsikt og bølgesus! Noe kjedelig frokost, savnet tomat og andre grønnsaker. Ellers bra betjening!

Les mer
 
search map