Hotell i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette klassiske italienske badehotell ligger i første rekke ned til vannet: En bred barnevennlig sandstrand i utkanten av byen Anzio, nærme Roma (57km). Det er strand så langt øye kan se, og sammen med det beroligende Middelhavet,og de karakteristiske sanddynene i området er alle forutsetninger for en vellykket badeferie på plass. Som et godt alternativ til stranden er hotellets enorme svømmebasseng og innbydende solterrasse med bar.

Hotellet har egen restaurant, som er en stor spisesal med plass til 250 personer med dags-meny som varierer fra dag til dag. På menyen er en blanding av lokale og internasjonale retter. Videre er det også en elegant bar, hvor man kan nyte en aperitiff innen middagen, eller frukt og cocktail ute ved svømmebassenget om sommeren. På hotellet er det også mulig å "pleie kropp og sjel" i fitness og wellness avdelingen. Man kan for eksempel gå i tyrkisk bad, jacuzzi eller en tur forbi trimrommet.

Les mer om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Hotellet består av en hovedbygning og en sidebygning. Hovedbygningen ligger i motsetning til sidebygningen ikke helt nede på stranden, men alle rommene( i begge bygninger) har havutsikt. Mellom hovedbygningen og sidebygningen ligger kystveien. Man kan lett komme fra den ene bygning til den annen via en underjordisk tunnel. Alle rommene har aircondition, minibar, satelitt tv, telefon og eget bad med toalett, dusj eller badekar, samt hår-føner. Rommene i sidebygningen har balkong med frontal havutsikt, men til gjengjeld har rommene her en mer enkel og spartansk innredning i forhold til rommene i hovedbygningen, som her må "nøyes med" havutsikt fra siden.

Les om rommene på Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Summit

Gaeta, Lazio

Virgilio Grand Hotel

Sperlonga, Lazio

Anbefalinger for deg

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia
search map