Hotell i Anzio i Lazio

Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rom i annekset Firesengs-rom Superior rom Trippelrom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette klassiske italienske badehotell ligger i første rekke ned til vannet: En bred barnevennlig sandstrand i utkanten av byen Anzio, nærme Roma (57km). Det er strand så langt øye kan se, og sammen med det beroligende Middelhavet,og de karakteristiske sanddynene i området er alle forutsetninger for en vellykket badeferie på plass. Som et godt alternativ til stranden er hotellets enorme svømmebasseng og innbydende solterrasse med bar.

Restaurant og flere fasiliteter

Hotellet har egen restaurant, som er en stor spisesal med plass til 250 personer med dags-meny som varierer fra dag til dag. På menyen er en blanding av lokale og internasjonale retter. Videre er det også en elegant bar, hvor man kan nyte en aperitiff innen middagen, eller frukt og cocktail ute ved svømmebassenget om sommeren. På hotellet er det også mulig å "pleie kropp og sjel" i fitness og wellness avdelingen. Man kan for eksempel gå i tyrkisk bad, jacuzzi eller en tur forbi trimrommet (alt mot betaling). Hvis du ankommer med bil, er det parkering, kommer du med det offentlige, kan det nevnes at Anzio Colonna jernbanestasjon ligger 500 meter fra hotellet.

Les mer om Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Rom med havutsikt

Alle rommene har havutsikt og er enten fordelt i hovedbygningen, som ligger rett overfor strandpromenaden, eller i annekset under hotellet på stranden. En underjordisk tunnel forbinder de to bygningene. Alle rommene har aircondition, minibar, satellitt-TV, telefon og eget bad med toalett og dusj eller badekar og hårføner. Rommene i annekset har en balkong med havutsikt foran, men er enklere innredet i forhold til rommene i hovedbygningen, som i sin tur har utsikt over havet fra siden.

Les om rommene på Grand Hotel dei Cesari & Dependance

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Capizzo

Forio d'Ischia, Capri, Ischia og Procida

Hotel Maga Circe

San Felice Circeo, Lazio

Hotel Settimo Cielo

Sorrento, Campania

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Lazio

search map