Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Fattoria Palluccaro

Leilighet Il Merlo Leilighet La Colomba
 
Fattoria Palluccaro er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Fattoria Palluccaro er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Acquapendente her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Her bor dere kun få kilometer fra innsjøen Lago Bolsena, men hvis dere ikke ønsker å reise så langt for en dukkert er det også et basseng (11 x 6 meter) på gården.

Hageidyll

Eierene bor selv på gården, men da den er for stor for dem har de valgt å innrede fire leiligheter på stedet. Leilighetene er smakfullt møblerte og ligger alle i første etasje med liten privat og møblert hage. Det finnes også vaskemaskin tilgjengelig.

Les mer om Fattoria Palluccaro

Leilighetene på Fattoria Palluccaro

Toromsleilighet Il Merlo (45 m²)

En hyggelig liten leilighet som består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, et soverom med dobbeltseng og et bad med toalett.

Treromsleilighet Il Fagiano (45 m²)

Leiligheten består av en stue med kjøkkenkrok, et soverom med dobbeltseng, et soverom med køyeseng og et bad med toalett. Leiligheten har en liten loggia med bord og stoler.

Treromsleilighet La Colomba (60 m²)

En stor og lys leilighet som består av en stue med kjøkkenkrok, peis og dobbeltsovesofa, to soverom med dobbeltseng og et bad med toalett.

Treromsleilighet La Ghiandaia (80 m²)

Den største leiligheten på gården består av en stue med kjøkkenkrok og dobbeltsovesofa, to soverom med dobbeltseng og et bad med toalett.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Fattoria Palluccaro

Les personlige anmeldelser av Fattoria Palluccaro som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Fattoria Palluccaro. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Fattoria Palluccaro

Fullstendig fred

Deilig sted, sentralt og tett på mange opplevelser. Deilig is og kaffebar i San Lorenzo og gode innkjøpsmuligheter i Acquapendente.

Les mer

Bedømmelse av Fattoria Palluccaro

Les mer

Bedømmelse av Fattoria Palluccaro

Les mer

Bedømmelse av Fattoria Palluccaro

Les mer

Arve og hans familie fra Oslo i Norge boede på Fattoria Palluccaro i Acquapendente fra d. 28. juni til d. 19. juli 2008.

Vi hadde to herlige ferieuker på Fattoria Palluccaro sommeren 2007 og utvidet oppholdet til tre uker nå i 2008. Med andre ord, vi har funnet et sted hvor vi trives og som vi nok reiser tilbake til.
Beliggenheten er landlig og fredelig, men med korte avstander til butikker i Acquapendente, badestrender langs Bolsenasjøen og den hyggelige lokale baren i San Lorenzo N. På våre daglige morgenturer gjennom skog og kulturlandskap møtte vi både rådyr og fasaner. Det er overkommelig kjøreavstand til et utall av severdigheter og pittoreske byer i Lazio, Umbria og Toscana, og for dem som ønsker en tur til Firenze eller Roma, anbefales det å kjøre de drøye tre milene til Orvieto, parkere på den store parkeringsplassen på nedsiden av stasjonen (gratis) og ta et tidlig tog med retur om kvelden. Ellers er det i underkant av to timers kjøring til Siena.
Leilighetene er praktisk innredet og rimelig godt utstyrt. Vertskapet er vennlige og imøtekommende på alle måter. Og når vi i tillegg kan nyte solnedgangen bak de blå fjellene i Toscana langt vest, er dette et av våre favorittsteder i Italia.

Les mer

Monika og hendes familie fra Soreidgrend i Norge boede på Fattoria Palluccaro i Acquapendente fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Ja vi har hatt en fantastisk ferie i Italia. Vi er en familie med tre barn 8, 11, 13 år.
Dette var et veldig hyggelig sted å bo. Verten med familie var hyggelig. Det var et fint basseng og flott uteområde tilknyttet eiendommen. Bassenget var alltid helt rent og området ryddig. 10 min. å kjøre til Bolsenasjøen med flott strand og klart vann. Vi fant en stor og flott offentlig strand. (Ikke kjør inn ved Lago Bolsena der koster parkering m.m. Kjør i retning Pitigliano og ta så i retning stranden til venstre) Vi hadde mange fine utflukter til de fantastiske byene Pitigliano og Sorano m.m.. Vi hadde dagsturer til Siena og Firenze (kjørte motorvei til Firenze brukte ca. 2 t. pr. vei). Dette er et sted vi to voksne og tre barn var enig om at vi gjerne vil tilbake til.

Les mer
 
search map