Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

 
Agriturismo Cerqueto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Cerqueto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Acquapendente her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Cerqueto ligger fredlig ca 3½ km utenfor Acquapendente. Huset stammer fra slutten av 1800-tallet og er bygget i tufstein, -noe som er vanlig for de gamle bygningene i dette området-. Hele gården er nylig blitt totalrenovert og oppusset, så eiendommens flotte fasade kommer til sin rett. Gården er omgitt av en stor gressplen.

Svømmebasseng med utsikt

Huset har svømmebasseng med innebygget barnebasseng, samt vannmassasje. Bassenget er hevet over gressplenen, så gjestene kan nyte utsikten fullt ut, -mens de soler seg eller hygger ved bassenget-. I hagen kan man fritt plukke sesongens frukter fra trærne rundt eiendommen, og det er i tillegg fri adgang til en fellesgrill.

Les mer om Agriturismo Cerqueto

Produksjon av flere økologiske varer

Gården produserer mange forskjellige økologiske varer, som kan smakes eller kjøpes i deres lille utsalg i Acquapendente. I tillegg til olivenolje og vin, produseres det kikerter, bønner, forskjellig syltetøy, honning, tomatsaus, pasta, grappa og diverse likører basert på frukt eller urter.

Romslige og pent innrettede rom

De fem leilighetene ligger enten i første eller andre etasje. De er romslige og er nydelig innredet. De har hagemøbler, samt tv og selvstendig varmeanlegg til de kalde månedene.

Les om leilighetene på Agriturismo Cerqueto

Sjul teksten
 
 
search map