Agriturismo i Acquapendente i Lazio

Agriturismo Cerqueto

 
Agriturismo Cerqueto er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Cerqueto er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Acquapendente her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo Cerqueto ligger fredlig ca 3½ km utenfor Acquapendente. Huset stammer fra slutten av 1800-tallet og er bygget i tufstein, -noe som er vanlig for de gamle bygningene i dette området-. Hele gården er nylig blitt totalrenovert og oppusset, så eiendommens flotte fasade kommer til sin rett. Gården er omgitt av en stor gressplen.

Svømmebasseng med utsikt

Huset har svømmebasseng med innebygget barnebasseng, samt vannmassasje. Bassenget er hevet over gressplenen, så gjestene kan nyte utsikten fullt ut, -mens de soler seg eller hygger ved bassenget-. I hagen kan man fritt plukke sesongens frukter fra trærne rundt eiendommen, og det er i tillegg fri adgang til en fellesgrill.

Les mer om Agriturismo Cerqueto

Produksjon av flere økologiske varer

Gården produserer mange forskjellige økologiske varer, som kan smakes eller kjøpes i deres lille utsalg i Acquapendente. I tillegg til olivenolje og vin, produseres det kikerter, bønner, forskjellig syltetøy, honning, tomatsaus, pasta, grappa og diverse likører basert på frukt eller urter.

Romslige og pent innrettede rom

De fem leilighetene ligger enten i første eller andre etasje. De er romslige og er nydelig innredet. De har hagemøbler, samt tv og selvstendig varmeanlegg til de kalde månedene.

Les om leilighetene på Agriturismo Cerqueto

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Cerqueto

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Cerqueto som ligger i Lazio. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Cerqueto. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 10 anmeldelser fra Agriturismo Cerqueto

Flott familieferie i vakre omgivelser

Hadde store forventninger til Italiaferien.
Vi hadde 2 veldig flotte uker. Plassen var slik vi hadde forestilt oss. Flott for barnefamilier. Stille og rolig plass. Kjempegod service fra de som eigde plassen. Vennlige og imøtekommende! Anbefaler å kjøpe produkter som honning, pasta, syltetøy, bønner ol fra gården. Å kunne noen Italienske gloser er en fordel, da engelsk ikke er veldig utbredt.
Flott svømmebasseng, god grillplass, stor hage for både lek og avslapping.
Vi ønsker å komme tilbake.
Famile fra Karmøy, Norge

Les mer

Seks stjerner hvis mulig

Savnet ingenting, nært alt, passer for alle fra 0 - 100 år, fullstendig perfekt.

Les mer

Midt i naturen...

Fint stedet 5 km. utenfor Acquapendente. Veldig rent, godt vedlikeholdt og høy standard rundt bassengområdet.
Langt å kjøre fra Danmark, men god kjøreavstand til Roma.
Alt fungerte som det skulle, og vi hadde ikke behov for hjelp fra enten eieren eller Initalia . Ikke utenkelig at vi vil komme tilbake til dette stedet senere!!

Les mer

Fantastisk

Fikk en fantastisk minneverdig uke på Agriturismo Cerqueto. Hele gården et fantastisk velstelt.
Ble godt møtt av eierfamilien. Alltid hjelpsomme. De fikset (catering) en fantastisk fin italiensk festmiddag i festlokalet.
Hele opplevelsen fra bestillingen (med In-Italia) til opplevelsen på stedet.

Les mer

Ferie i Aquapendente

Vi hadde to flotte uker i italia selv om temperaturen ikke var på topp alle dager. ifølge de lokale var det en kald vår de hadde dette året. Plassen ligger fint til med et fantastisk uteområde.
Ungene storkoste seg med gode lekemulighter og en flott pool.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Cerqueto

Les mer
 
search map