Feriehus og hoteller i Acquapendente

Torre Alfina
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mulig at Acquapendente opprindelig var en etrusk landsby som senere ble bebodd av Romerne og deretter innvadert og ødelagt av Longobardene. Området er rikt på vann, plantevekster og naturlige huler.

Byen utvikles i løpet av 1100-tallet. Byen er rik på monumenter, kirker og paleer av historisk- og kunstnerisk interesse. Blant annet finnes San Francescos gotiske kirke, Julia de Japolos middelaldertårn og San Sepolcrus Krypt som ca er bygget i år 1100 -med samme mål som den Hellige Grav-.

Byen er kjent for "Pugnaloni" som er en samling av store malerier som er laget av blomster, blader, grener og annet som stammer fra den lokale floraen. Hvert år -3 mai- feires Blomstrenes Madonna, som i følge tradisjoner sier at det i 1166 var et vissent kirsebærtre som blomstret og dermed ga starten til byens opprør mot den tyranniske Fredrik den 1 Barbarossa.

Denne søndagen vises disse "maleriene" på et opptog gjennom byen. Om kvelden er det kåring av det flotteste maleriet. Deretter stilles de ut i Domkirken resten av året.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utflukter i området:

- Torre Alfina: Borgen, som tilhører en av de flotteste middelalderborgene i Italia, har utviklet seg rungt slottet med det indre tårn, og noen av bygningene stammer fra Longobardenes tid i år 756. Borgen ligger 600 meter opp, og her kan man nyte en 360° utsikt.

Begivenhet: 20 mai på San Bernadinos dag blir noen av byens gater belagt med årtidenes blomster -som danner flotte figurer-. Det er festival i juli med gratis konserter, og i august er det Pappardelle festivalen med villsvin.

Les mer om Acquapendente

Sjul teksten
 
 
search map