Bilutleie på Treviso flyplass

 

Henter innhold

Priser online på leiebiler på Treviso flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Treviso flyplass i regionen Veneto og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Informasjon om utleie av bil i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus, hoteller og villaer på reisemål i Veneto og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Treviso flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Informasjon om utleie av bil i Italia

 

bilutleie på Treviso flyplass

Litt fakta og informasjon om Treviso flyplass

Lavprisforbindelser og i nærheten til Venezia har gjort Treviso flyplass til et populært valg blant feriereisende. Det kommer godt med at det er gode muligheter for å bestille billig leiebil på flyplassen, som gjør det mulig å fortsette direkte til ditt feriehus uten å måtte ta offentlig transport. Plukker du opp en leiebil på Treviso flyplassen kommer du ikke bare raskt videre til feriehuset ditt, du tar også umiddelbart fatt på en begivehetsrik ferie der du selv bestemmer hvilke av de mange spennende severdighetene i Veneto og naboregionene du vil utforske. Informasjonen du finner på denne siden om flyplass og bilutleie i Treviso er veiledende, og vi tar forbehold for feil og endringer. Vi henviser alltid til de aktuelle betingelsene som fremgår av leiekontrakten når du bestiller en leiebil. Vi anbefaler å lese grundig gjennom leiekontrakten og betingelsene uansett hvor du bestiller din leiebil.

>> Her finner du mer informasjon om Treviso flyplass 

Andre flyplasser i denne delen av Italia

Det er hovedsakelig lavprisselskaper som benytter flyplassen i Treviso, så skal du dra på ferie i denne delen av Italia og f.eks. fly med Norwegian eller SAS er sjansen for at du lander på Venezia flyplass stor. Venezia flyplass ligger kun ca. 30 kilometer fra Treviso, mens flyplassene i Verona og Bologna begge ligger henholdsvis 125 og 150 kilometer unna eller ca. 1,5 timers kjøring i din leiebil.

Bilutleiefirmaer på Treviso flyplass

Treviso flyplass betjenes av et par lavprisflyselskap (Ryanair og Wizz Air), men til gjengjeld er det et stort utvalg av bilutleieselskaper klare til å hjelpe deg videre. Du kan leie en bil fra noen av verdens ledende selskaper som Avis, Hertz og Sixt. Utenom de er det flere mindre, lokale utleiere, som også kan ha gode tilbud. Du har derfor gode muligheter for å finne en leiebil i akkurat den størrelsen som passer best til dine behov. Vær oppmerksom på at vi i In-Italia har fjernet flere bilutleieselskaper fra søkemotoren vår, så leter du etter bilutleiefirmaer som GoldCar, Interrent, Firefly eller Rhodium bør du lete andre steder da vi har valgt å ikke vise priser fra utleieselskaper som har mange klager og et dårlig rykte. 

Reservasjon

Bestiller du leiebilen din fra Treviso flyplass hjemmefra, kan du med sikkerhet være trygg på at det står en leiebil klar til deg når du ankommer flyplassen.Ved å bestille på forhånd hat du også bedre mulighet for å finne den billigste prisen på biltypen du ønsker. I høysesongen kan det være spesielt rift om de beste tilbudene og populære modellene.

Henting

Du starter med å henvende deg ved utleiekontoret i flyplassens ankomsthall for å hente nøkklene til leiebilen din. Dette gjelder også om du allerede har en reservasjon. Deretter finner du leiebilen din ved å gå til venstre etter utgangen, gå ca. 50 meter under det overbygde fortauet. Se etter skiltet "Rent a car" på din høyre side.

Avstander fra Treviso flyplass

Du befinner deg sentralt i Veneto-regionen og har et godt utgangspunkt for å komme deg videre til våre feriehus. Flyplassen har god forbindelse til hoved- og motorveien. Fra flyplassen er følgende avstander gjeldende:

  • Venezia: 40 km - 34 minutter
  • Verona: 143 km - 1 time og 30 minutter
  • Padova: 62 km - 54 minutter
  • Vicenza: 97 km - 1 time og 4 minutter

* Kjøretiden er estimert uten trafikk.

De fleste som flyr til Treviso drar straks avgårde mot de mange badebyene langs Adriaterhavskysten, men da kan du gå glipp av noe for Treviso er absolutt verdt et nærmere besøk, så hvorfor ikke utnytte sjansen og ta en mini-storbyferie i Treviso? Klikk på linken og få mer inspirasjon til en ferie i denne delen av Italia, samt tips til opplevelser og utflukter i din leiebil.

 
search map