Bilutleie på Trapani Flyplass

 

Henter innhold

Billige priser på leiebiler på Trapani flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Trapani flyplass på Sicilia og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite om bilutleie i Italia

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus, hoteller og villaer på Sicilia og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Trapani flyplass og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Greit å vite om bilutleie i Italia

 

Bilutleie Trapani Flyplass

Informasjon om Trapani Flyplass

Trapani Flyplass bærer det offisielle navnet Aeroporto Civile Vincenzo Florio di Trapani, og ligger godt plassert hvis du skal videre til et feriehus på den vestlige delen av Sicilia. Men har du bestilt leiebil kan du lett kjøre fra flyplassen til alle delene av den spennende middelhavsøya. Flyplassen ligger knappe 15 km fra Trapani by som har gode veiforbindelser slik at du kjapt kan kjøre videre til andre byer på Sicilia. En leiebil gir deg naturligvis også friheten til å utforske øyas severdigheter i ditt eget tempo på utflukter i løpet av ferien. Da kan du for eksempel selv bestemme om dagen skal brukes ved kysten på en av de kritthvite sandstrendene eller på å kjøre inn i øyas indre for å besøke noen av de gamle, sjarmerende middelalderbyene. 

>> Her finner du mer informasjon om Trapani Flyplass på Sicilia

Andre flyplasser på Sicilia

For bare et par år siden var Trapani en "stor" flyplass, men etter at Ryanair stengte deres base der går det ikke mange fly til og fra Trapani i skrivende stund. Det er derimot de tre andre flyplassene på Sicilia vi opplever de fleste benytter når de reiser til øya.

Skal du på ferie på den nordlige delen av øya kan du benytte både Palermo flyplass og Catania flyplass, som også ligger godt til hvis du skal dra på ferie på den østlige delen av øya. Den nye lavprisflyplassen i Comiso dekker den sørlige delen av Sicilia, og er for øvrig den nye basen for lavprisselskaper som Ryanair og easyJet. 

Bilutleiefirmaer på Trapani Flyplass

Vil du gjerne slippe å bekymre deg for offentlig transport er leiebil et opplagt valg. Flere av de største internasjonale firmaene som Avis, Europcar og Hertz tilbyr bilutleie med henting på Trapani Flyplass. I tillegg kommer en rekke mindre, lokale bilutleiefirmaer som også kan ha gode tilbud. Det brede utvalget betyr at du kan leie mange forskjellige biltyper; alt fra små, økonomiske minibiler til store, romslige familiebiler. 

Reservasjon

Vil du sikre deg den beste prisen på leiebilen din er det ofte en god idé å bestille hjemmefra. Dermed sikrer du deg også at det står en ledig bil klar til deg av den typen du ønsker når du ankommer flyplassen. Har du bruk for ekstrautstyr til leiebilen din, som barneseter eller en GPS, kan du også reservere dette i forveien. Vi gjør oppmerksomme på at vi alltid henviser til aktuelle leiebetingelser som fremgår når du bestiller en leiebil.

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg til utleiekontoret på flyplassen for å hente nøklene til leiebilen din. Personalet vil da sørge for å vise vei videre til leiebilen din som vanligvis står parkert like ved. 

Avstander fra Trapani Flyplass

Trapani ligger helt ute ved Sicilias vestkyst, men tett på hovedvei A29 som raskt kan frakte deg mot øst. Fra flyplassen gjelder følgende avstander:

  • Marsala: 16 km - 24 minutter
  • Sciacca:120 km - 1 time og 27 minutter
  • Palermo: 109 km - 1 time og 38 minutter
  • Agrigento: 181 km - 2 timer og 24 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

Uansett om du skal fly til Trapani eller ei er det verdt å vurdere et par dagers storbyferie i Trapani, for det er en meget spennende by der du kan få oppleve det autentiske Sicilila. Få mer inspirasjon til ferien din i Trapani, samt inspirasjon til opplevelser i bil på denne delen av Middelhavets største øy. 

 
search map