Bilutleie på Palermo flyplass

 

Henter innhold

Priser på leiebiler på Palermo flyplass, tast inn dato og klikk "søk bilutleie"

Sammenlign priser på billig bilutleie på Palermo flyplass på Sicilia og alle andre byer og flyplasser i Italia. I søkemotoren ovenfor kan du se ledige leiebiler fra utvalgte bilutleieselskaper på flyplassen. Les også gode råd og tips om bilutleie generelt når du reiser til Italia.

Greit å vite når du leier bil med Auto Europe

Vi i In-Italia er spesialister på feriehus, hoteller og villaer på Sicilia og ikke bilutleie. Derfor har vi et samarbeid med Auto Europe til deg som skal leie bil. Alle spørsmål om bilutleie på Palermo flyplass (som også går under navnet Aeroporto di Palermo Falcone e Borcellino) og på andre destinasjoner i Italia skal derfor rettes direkte til Auto Europe. Vær oppmerksom på at informasjonen her på siden er veiledende, og at vi alltid henviser til de aktuelle betingelsene og informasjonen du finner i leiebetingelsene i søkemotoren. 

Les mer om bilutleie med Auto Europe i Italia ved å klikke på linken nedenfor, her finner du også mer informasjon og kontaktopplysninger.

>> Viktig informasjon når du leier bil i Italia

 

Bilutleie Palermo flyplass

Informasjon Palermo flyplass

Vi du videre etter landingen på Palermo flyplass kan du med fordel leie bil. Flyplassen ved Sicilias største by ligger nærmt motorveien som raskt fører deg til feriehuset ditt. Bilutleie gir deg desuten en sjanse til å oppleve den vakre Middelhavsøya i ditt eget tempo uten å måtte bekymre deg for å finne alternativer med offentlig transport. Informasjon om flyplassen og biltuleie i Palermo er veiledende og vi henviser alltid til den informasjonen som står i leiebetingelsene når du bestiller en bil. Uansett hvilket selskap du bestiller leiebil hos anbefaler vi alltid å lese grundig gjennom betingelsene. 

>> Få mer informasjon om Palermo flyplass

Bilutleiefirma på Palermo Flyplass

Ønsker du å fortsette fra flyplassen i en leiebil har du et bredt utvalg av bilutleieselskap å velge mellom, med både internasjonale selskap som Hertz, Budget og Europcar, men også flere mindre, lokale utleiere. De fleste selskapene tilbyr forskjellig utvalg av størrelser, fra små, økonomiske modeller til store, romslige familiebiler. Som på alle andre reisemål i Italia har vi i In-Italia valgt å fjerne de lavprisselskapene som vi vet har mange utilfredse kunder fra søkemotoren. Derfor finner du f.eks. ikke leiebiler fra firmaer som Interrent, Firefly, GoldCar og Rhodium bilutleie. Det betyr også at du bør være oppmerksom på at du ganske sikkert kan finne billigere priser på leiebiler andre steder, men husk å sikre deg at det er med et anerkjent utleieselskap. 

Reservasjon

Vil du være sikker på at det er en leiebil til deg på Palermo flyplass anbefaler vi at du bestiller billeie hjemmefra. Da har du også bedre sjans for å finne billeie i akkurat den kategorien som passer best til dine behov. Benytt eventuelt også muligheten til å reservere ekstrautstyr som barnesete og GPS.

Henting

Med mindre noe annet er avtalt skal du henvende deg ved utleiekontoret på flyplassen for å få utlevert nøklene til leiebilen din. Personalet vil sørge for å vise deg videre til bilen din som normalt er parkert like ved. For å komme deg bort til utleiekontorene skal du ta en liten pendelbuss som stopper utenfor ankomsthallen.

Avstander fra Palermo Flyplass

Det er de senere år laget store forbedringer på veiene i Sicilia og spesielt har mororveiforbindelsene gjort det enklere å komme seg raskt rundt på øya. Fra flyplassen er følgende avstander gjeldende:

  • Palermo: 35 km - 37 minutter
  • Trapani: 84 km - 56 minutter
  • Catania: 257 km - 3 timer og 17 minutter
  • Sciacca: 119 km - 1 time og 20 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk

Som tidligere nevnt er Palermo et opplagt utgangspunkt for å oppleve den vestlige og nordlige delen av Middelhavets største øy. Du kan lese mye mer om reisemål på Sicilia og få tips til utflukter i leiebilen din her på In-Italia.no. Du kan også lese våre personlige beskrivelser av mer enn 300 hoteller, ferieleiligheter og villaer som du finner i våre program på Sicilia. 

 
search map