Bilutleie på Olbia Flyplass

 

Henter innhold

Uansett hvem du velger å leie bil hos er det viktig å alltid lese grundig gjennom leiekontrakten, et godt tips er å bestille leiebilen din på Olbia flyplass hos et kjent selskap som for eksempel Avis, Hetz eller SIXT. Velger du et av de mange bilige utleieselkapenen som for eksempel GoldCar eller Interrent kan du nesten på forhånd være sikker på at du blir krevd for forskjellige ekstra gebyr. Generelt anbefaler vi at du aldrig benytter de mange lavprisselskapene. I søkemotoren fra AutoEuropa kan du samenligne priser på utleiebiler fra alle firmaer på Olbia Flyplass. Her finner du også en oversikt over de forskjellige typene leiebiler og du kan lese hva som er inkl. i prisen på leiebilen, for eksempel fri kilometer. Lei en billig bil til din ferie i Italia, men gjør det med omtanke da du lett kan bli snytt av de mange lavprisselskapene.

Viktig informasjon om bilutleie

Hos In-Italia er vi spesialister på feriehus på Sardinia og andre reisemål i Italia, men ikke bilutleie. Derfor henviser vi til AutoEuropa bilutleie som er en av de største formidlerne av bilutleie på Olbia Flyplass. Vi gjør også oppmerksom på at In-Italia ikke kan være behjelpelig med spørsmål og svar omkring leiebil, men henviser til kundeservice hos AutoEuropa som har åpent 24/7. All informasjon om leiebil på Olbia Flyplass og andre reisemål i Italia som du finner her på hjemmesiden, er utelukkende skrevet som veiledende og vi tar forbehold om feil og endringer. Vi henviser alltid til de aktuelle informasjoner i søkemotoren fra AutoEuropa

>> Få mer informasjon om bilutleie i Italia

Leiebil på Olbia Flyplass

Bilutleiefirmaer på Olbia Flyplass

I ankomsthallen finner du en skranke med et bredt utvalg av bilutleieselskaper. Du kan benytte internasjonale utleiere som Avis, Hertz og Europcar, men også mange lokale utleiere. Samlet sett gir det deg en stor flåte av leiebiler med mange størrelser å velge mellom. Enten du har bruk for en liten bil eller en romslig minibuss til en stor gruppe, har du gode sjanser for å finne den på Olbia Flyplass.

Reservasjon

Det er flere grunner til at vi anbefaler deg å bestille leiebil hjemmefra. For det første liker de fleste å være sikker på at det står en leiebil klar på flyplassen. Men utover det har du større sjans for å få en leiebil i den størrelsen du ønsker ved å bestille hjemmefra. Sist, men ikke minst er det lettere å sammenligne priser på leiebiler fra de forskjellige selskapene i ro og fred hjemmefra fremfor på flyplassen.

Henting

Med mindre annet er avtalt skal du henvende deg ved din bilutleiers skranke på flyplassen for å få utlevert nøkklene til leiebilen din. Personalet vil sørge for å vise deg videre til leiebilen din som normalt er parkert i nærheten. Informasjon om avhenting av leiebilen din vises på leiebilkontrakten.

Avstander fra Olbia Costa Smeralda Flyplass

Motorveien på Sardinia gjør det lett å komme seg omkring. Vær oppmerksom på at veiene kan være av dårlig kvalitet om du forlater hovedveien, særlig i fjellområdene. Fra Olbia Flyplass er det følgende avstander:

  • Cagliari: 273 km - 2 timer og 47 minutter
  • Alghero: 135 km - 1 time og 42 minutter
  • Sassari: 101 km - 1 time og 18 minutter

* Kjøretid er estimert uten trafikk.

Informasjon om Olbia Flyplass

Lander du på Olbia Flyplass er det lett å leie en bil og fortsette videre til feriehuset ditt på Sardinia. Flyplassen ved middelhavsøyas nordøstlige kyst har gode veiforbindelser til de populære badebyene langs den vakre kystlinjen, og med en leiebil kan du ta deg tid til å nyte turen. En ferie med leiebil er naturligvis ikke bare en sjanse til å komme lett til og fra flyplassen, men også for å få en mer opplevelsesrik ferie. Sardinia byr derfor ikke bare på noe av Middelhavets beste strender, men også på mange muligheter til å dra på utflukter til sjarmerende byer og naturområder.

>>Få mer informasjon om Olbia Flyplass.

Hotell, leilighet eller villa

Trenger du tips til valg av hotell, ferieleilighet eller villa til reisen din så er du alltid velkommen til å kontakte oss. Vi hjelper også gjerne med forslag til en rundreise med bil på Sardinia.

Se det store utvalget av hoteller, feriehus og villaer i området rundt Olbia på Sardinia.

 
search map